Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gresis druze.Ide do pocetka cvetanja soje(fuzilend,pantera,duet ultra...)Ja koliko se sećam fuzilejd se u soji koristi do treće trolistke, ispravite me ako grešim.
Ja sam koristio taj Pledge herbicid umalo se neslogirah videvsi BUUM efekat pre 4 godine.Doslo mi je da presejavam , na nagovor zastitara ostavio i kroz dve nedelje krenula da tera nove izdanke iz onog batrljka.Sve u svemu nije podbacila rod naspram drugih.Taj se herbicid zaobilazi u sirokom krugu kod nas, cak i najveci pobornik gospodin G.. iz Beceja Mindjusarov prijatelj je ne koristi u punoj dozi eventualno u tank mix kombinaciji.Moram dodati da sa ovim herbicidom moze a i mora posle trece troliske prskati u tom slucaju efekat nije toliko drastican
@mindjusar@-A krtolastom graoru ništa,zeleni se zeleni, jedan traktor crveni.To je najteže iskorenjivi korov u soji,palamida,amrozija i dr.su malo mače za njega.
---------- Poruka napisana u 23:57 ---------- Prethodna poruka je at 23:54 ----------
Vidim nisi pronašao taktiku za njega?
Nikad nešpartam soju i nemam ni jedne travke u soji.Ovo je rezultat prskanja od 27 i 28.04,dakle pre mesec dana,sprečilo me je vreme da odradim drugi split malo ranije ali nesekiram se jer i palamida i čak i graor je dobio.Miroslave, ja ti zelim da uspe druga polovina hemije da ocisti soju. Ja bih ipak stavio malo jace doze, cak i po cenu da soju ustopam na neko vreme. Korovi jesu povukli prvu dozu, ali i oporavili se prilicno usled mesec dana pauze izmedju tretiranja.
Misliš?Jbg.ja već godinama imam čiste soje bez špartanja-nešpartam već 15 godina sojuMiroslave ovu ambroziju, divlji grašak i palamidu nećeš suzbiti sa tom dozom pošto su se korovi oporavili, prskanje pod hitno(slobodno pojačaj dozu) i špartanje obavezno, moje mišljenje i neka ti je bog u pomoći.
malo iznad imaš sliku što sam okačio šta je graorјел може нека слика те биљке коју називате граор