Soja 2012.g.

Koliki rod soje očekujete na vašem imanju po Ha ?

• Manje

Glasovi: 6 6,5%
  • 0.5 t

Glasovi: 5 5,4%
  • 1 t

Glasovi: 26 28,0%
  • 2 t

Glasovi: 37 39,8%
  • 3 t

Glasovi: 12 12,9%
  • Više

Glasovi: 7 7,5%

• Ukupno glasača
    93
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što se igraš sa tim glupim Pedge-om . SKROZ će da ti osuši soji i travu ......... će da se regeneriše za 2-3 nedelje i soja i trava ............

Video si već dejstvo tog herbicida ?

Minđušar i ja špartam dva puta (ne zbog trave),nego računo sam da nešto i sa špartačom može da se reši da nebacaš toliku hemiju, nije ni to dobro.

Poslednja izmena:
Eno slike gore, tu soju sam prskao sa pirat-om 0.3l/kj i bentazonom 1lit/kj i jednom je ošpartao....Rezultat se vidi! Ići ću bar još jedno špartanje i tamo kasnije protiv sirka sa fuzilejdom.....

Što se igraš sa tim glupim Pedge-om . SKROZ će da ti osuši soji i travu ......... će da se regeneriše za 2-3 nedelje i soja i trava ............

Video si već dejstvo tog herbicida ?

Video sam kod brata gledao svaki dan,i bio na kombajnu u vršidbi,i meni je skroz bilo sve OK osim prizora prvih 15dana kao i posle COBRA-e onomad
Suzbilo i palamidu i poponac i kupinu,da ih od onda NEMA

Poslednja izmena:
greskom duplirani redovi dali da proredjujem ?,parcela od 8 kj od toga 2kj tako gust sklop
1zl3w4l.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Eno slike gore, tu soju sam prskao sa pirat-om 0.3l/kj i bentazonom 1lit/kj i jednom je ošpartao....Rezultat se vidi! Ići ću bar još jedno špartanje i tamo kasnije protiv sirka sa fuzilejdom.....

Ja koliko se sećam fuzilejd se u soji koristi do treće trolistke, ispravite me ako grešim.

@mindjusar@-A krtolastom graoru ništa,zeleni se zeleni, jedan traktor crveni.To je najteže iskorenjivi korov u soji,palamida,amrozija i dr.su malo mače za njega.

---------- Poruka napisana u 23:57 ---------- Prethodna poruka je at 23:54 ----------

Vidim nisi pronašao taktiku za njega?

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh