Soja 2009

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da ljudi seju i ranije ali ne znam ja nikada ne sejem pre 10 aprila? Evo sada sam bas doneo seme(vojvodjanka)

leko ko radi ovo iz ljubavi to je retko uglavnom su svu zemlju pokupovali oni što neznaju jer se soja radi kombajnom za žito ili beračem za kukuruz

Veruj mi,ja radim iz ljubavi stvarno volim poljeprivredu,ali naravno lepo je kada nesto i zaradis.Znam ko je sve zemlju pokupovao, ali mi tu nemozemo nista,ja iz godine u godinu polako povecavam dva po dva jutra ne mogu vise a sledece neverujem da cu i cetvrt jutra,ali necu odustati ne dam u arendu pa makar i propao :ppozdrav:Mozdati delujem malo blesav ali sta mogu kad volim

volim i ja ,ja od svoje 6god sam išao sa ćaletom na njivu i znam sve šta i kad treba zemlji

Ja ne radim puno,30 jutara od kojih je mojih 20 jutara a ostalo arenda,radio bih ja vise ali od tajkuna ne mogu doci do zemlje u zakup,jedino kupujem polako na vecito ,pa valda ce se nakupiti.Ma "ja sam smo sitna riba u ovom moru plavom"A ti koliko radis?

oko 150 radio bih još više ali kako i sam kažeš tajkuni uzimaju sve ,ove godine sam uzeo oko 70kj u arendu tako da je 100kj u arendu a 50 je moje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh