Slobodna diskusija o traktorima

Sve je to tako.

Međutim, da se ne prodaju, cene bi padale. Napravili bi se ogromni lageri i morali bi da ih se reše nekada i ispod proizvodne cene koštanja čak. A ne da se ne prave lageri, već se često te preskupe mašine, te "gvožđurije" čekaju i po pola godine posle uplate. Tu nema mesta skidanju cena, samo suprotan smer dolazi u obzir.

Pogledajte cene nekih 577 dv na oglasima, izmedju ostalih se istakao lik koji trazi 15k za mislim 87 godiste. Kaze fabricko stanje, rodjo fabricko stanje je kad izadje iz fabrike a ne posle 40 godina. Lud lik majke mi.

Послато са 2407FPN8EG помоћу Тапатока

Pratim oglase svega i svacega u slobodno vreme, mogu reci da se retko sta proda.
Meni samo nije jasno zasto ljudi objave oglas ako im nije u interesu da prodaju, rekao bih da je to kompleks vise vrednosti, da je sopstveno najbolje i da to treba preceniti.
Imali smo primer kolege, @North ARMY , verujem da je traktor bio u dobrom stanju, cena realna i prodat za dan-dva.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Moze da ceni koliko hoce, cista bravarija, ne moze njega kostati 1500e da je napravi.
Mozda cu praviti kabinu po uzorku Imt-ove, istu kao tu sto prodaju za 2000e, videcemo koliko ce izaci.

Drugar ima 577 DV tu oko '90 godišta sa celih 850 radnih sati.Kao nov, taj možda i vredi.
Vredi
Elem, ja trenutno imam 4 traktora, a apsolutno je jedan (a možda i 2) višak.
Međutim, 539 prvi vlasnik, 92. godište, za koliko mogu da prodam? 3 do 3.5 hiljade? Šta mi završavaju te pare? Baš ništa, šupu ne mogu da napravim. Neka stoje, na svaki zakačim neku lakšu mašinu i kada mi treba nema otkači/zakači.

Ljudi zima je nema se šta raditi pa stavljaju kojekakve oglase pa ko se upeca upeca ako ne teraj dalje.A ovi cena po dogovoru su tek posebni kad počnu da ti pričaju bake bolje od novog.

Vredi
Elem, ja trenutno imam 4 traktora, a apsolutno je jedan (a možda i 2) višak.
Međutim, 539 prvi vlasnik, 92. godište, za koliko mogu da prodam? 3 do 3.5 hiljade? Šta mi završavaju te pare? Baš ništa, šupu ne mogu da napravim. Neka stoje, na svaki zakačim neku lakšu mašinu i kada mi treba nema otkači/zakači.
Slicna situacija i kod mene...

Komšija sa 549 nosi Rau od 460 ili 500l. Rau od 600-660l teško da bi nosio, to je teret već za 560-577.

Nazad
Vrh