Slobodna diskusija o traktorima

Rezervni delovi, servisna podrska, dobro obuceni majstori da mogu brzo i efikasno otklone kvar ili cemo ko sva kineska roba kad se pokvari bacaj kupi novo. Ovo je ludnica valjda treba drzava da izda neku licencu za prodaju da zahteva da prodavac ima obucene majstore koji moraju provesti u fabrici par meseci na obuci, pa magacin rezervni delova koliko dugo deo putuje iz kine mislim meni je ovo sve strasno ko sve i kako prodaje

Rezervni delovi, servisna podrska, dobro obuceni majstori da mogu brzo i efikasno otklone kvar ili cemo ko sva kineska roba kad se pokvari bacaj kupi novo. Ovo je ludnica valjda treba drzava da izda neku licencu za prodaju da zahteva da prodavac ima obucene majstore koji moraju provesti u fabrici par meseci na obuci, pa magacin rezervni delova koliko dugo deo putuje iz kine mislim meni je ovo sve strasno ko sve i kako prodaje
Nije bolja situacija ni kod poznatih americkih i evropskih brendova.

2010 kad je doso fendt936 u prvih 12meseci snjim napravili smo 2600rs.dosta tih sati je otislo na usluzno.imali smo ugovor sa zadrugom pa smoim usluzno razbacivali gnojicu i sa dubretarkom isto bacali dubre.tu se napravio i najveci deo tih sati.vise od pola sigurno.da smo gakoristili samo za nase potrebe nebi napravili vise od 300rs ugodini.

veliki procenat tih evropskih se kupuje preko konkursa pa kad se to sabere i oduzme izadu mozda i jeftiniji od kineskih ..ko ima zivaca dase petlja sa konkursima jel kolko vidim kod nas u selo zadnjih godina vecimom novih traktora je dosla preko konkursa mali procenat njih je kupljen bez nekog konkursa mislim na nove traktore

Pričali smo u temi Prikolice o trgovini i o realnoj ceni, pa da ne pišem tamo, prešalt'o sam se ovde....
Da li je ovaj "realan" (čitaj: normalan) ?
Traktor extra, nije radio ništa , njivu vid'o nije,povremeno transport, uloženo "domaćinski" para u njega, generalka, instalacija.... 😃
A onda vidiš na slikama, mastan i neodržavan do jaja, pranje video samo kad pokisne, desna vrata ne mogu da se otvore, trajno zatvorena letvom, polupana stakla...
Što uspeh sa tih par slika videti....
Jel "realan" ? 😂
Ili sam ja nerelan ? 🤐

Ovo je horor sta je sa cenama gvozdjurije, sto masina sto traktora, ne znam gde zive neki ljudi u kom svetu, verovatno nekom svom

Nazad
Vrh