Slobodna diskusija o traktorima

Sve je to tako.

Međutim, da se ne prodaju, cene bi padale. Napravili bi se ogromni lageri i morali bi da ih se reše nekada i ispod proizvodne cene koštanja čak. A ne da se ne prave lageri, već se često te preskupe mašine, te "gvožđurije" čekaju i po pola godine posle uplate. Tu nema mesta skidanju cena, samo suprotan smer dolazi u obzir.

Pogledajte cene nekih 577 dv na oglasima, izmedju ostalih se istakao lik koji trazi 15k za mislim 87 godiste. Kaze fabricko stanje, rodjo fabricko stanje je kad izadje iz fabrike a ne posle 40 godina. Lud lik majke mi.

Послато са 2407FPN8EG помоћу Тапатока

Pratim oglase svega i svacega u slobodno vreme, mogu reci da se retko sta proda.
Meni samo nije jasno zasto ljudi objave oglas ako im nije u interesu da prodaju, rekao bih da je to kompleks vise vrednosti, da je sopstveno najbolje i da to treba preceniti.
Imali smo primer kolege, @North ARMY , verujem da je traktor bio u dobrom stanju, cena realna i prodat za dan-dva.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Moze da ceni koliko hoce, cista bravarija, ne moze njega kostati 1500e da je napravi.
Mozda cu praviti kabinu po uzorku Imt-ove, istu kao tu sto prodaju za 2000e, videcemo koliko ce izaci.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Nazad
Vrh