Slobodna diskusija o traktorima

Paracinac sta kazu iz Agromarketa,jel ima deo na stanju,koliko bi trebao da ga cekas ako ga trenutno nemaju ?

Koji je ovo plug? Radim isto sa mojim fergom i dvobraznim leskovačkim na smicanje i nisam zadovoljan jer ne prevrće skroz brazdu, samo je uzdubi. Nešto slično kao kod tebe. U decembru mi veliki traktor uzorao sa obrtačem 4 brazde i sve okrenuo, milina od oranja. Ni jedna slamka od požnjevene pšenice se ne vidi.

Koji je ovo plug? Radim isto sa mojim fergom i dvobraznim leskovačkim na smicanje i nisam zadovoljan jer ne prevrće skroz brazdu, samo je uzdubi. Nešto slično kao kod tebe. U decembru mi veliki traktor uzorao sa obrtačem 4 brazde i sve okrenuo, milina od oranja. Ni jedna slamka od požnjevene pšenice se ne vidi.
Закачи му једнобразни плуг и ори као човек. Две бразде по мени за зимско орање су пуно за фергусона.

Онда је код вас лака земља за орање. Код нас зимско Фергусон може само са једном браздом да оре.

@ACA RAIC
Imao sam priliku da gledam jednu i drugu kombinaciju, rekoh ono sto se meni vise svidja.
Ne tvrdim nista...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Almeks nije skup, ovi se izjednacili u rangu pravog traktora.... Odlicna saradnja Agromarketa sa korisnikom i ubrzanim transportom... Paracinac Kubota ima 170ks i bez greske radi a 4 cilindra...

Dobro je pa ima bar delova.
Znam za slučaj gde je covek nadrljao sa onim Tumosanom.
Zvizno je menjac na manje od 1000 sati,aj što nisi priznali garanciju nego što deo tj osovina koja je pukla nije mogla ni da se nabavi već samo ceo menjac,bila cifra preko 7000e.

Nazad
Vrh