sremskapolja
Član
Jesenas sam umesto onih originalnih farova sto sam dobio uz rusa stavio ove led, mnogo lepse svetlost razbacuju nego oni klasicni kockasti sto ima svuda u ponudi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaš ti mog imenjaka, na prvom mestu komšinica, pa par mesta prazno, pa komšinica čelo bašte.Jel traktor kupuješ zbog sebe ili zbog sela?
А па ти мети та светла о којима иде реч дирек' у кабину, да светли на тебе - има сви да виде да си ти, чак и у мраку.i onda provozam ga kroz selo, a niko ne zna da sam to ja u kabini.
hahahahaa dobar si,ma neka orem solo imam ja masinu.gde taj nema pojma da ore covek samo da mi usere njivuMa platis nekog da ti poore.. Mozes onoga sto si mu vratio njivu pa je rekao da ce ipak sam da ore posto mu skupo da plati 15k oranje Kazi mu da ti je traktor trenutno u kvaru ako moze da dodje da ti poore za 5k po hektaru pa kad kaze da je to jeftino ti ga pitaj sto mu je onda 15 bilo skupo