Slobodna diskusija o traktorima

Jesenas sam umesto onih originalnih farova sto sam dobio uz rusa stavio ove led, mnogo lepse svetlost razbacuju nego oni klasicni kockasti sto ima svuda u ponudi
20231025-170349.jpg

E da bas ta,bas fino osvetljavaju prijatno za oci ,nije da tuku onako u jednu tacku kao oni drugi..jedino sto ne sijaju puno u daljinu ali to cu verovatno resiti jednim led barom koji cu staviti negde napred .

Gde si kupio? GTC truck? Bilo je u NS nekoj radnji ali nemaju više.
Ja imam jedan sto sam kupio za probu, ceo adapter osvetli na Zmaju

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Ovakve radne farove sam namontirao napred na kombajn, izuzetno obasjavaju, od noći prave dan.Kako sam ih provalio?Identične samo od proizvođača Hella imam na traktorima kao fabričku ugradnju, za noćne uslove rada perfekcija, niko ne blica kada mu naiđeš u susret ili ako ide iza tebe što za led ne mogu da kažem.

Ja da sam kupio tako lep nov traktor nikad ne bih zatamnjivao ta stakla. Dam tolike pare, zadužim se kod banke, počistim slamaricu, pokupim svu dečiju ušteđevinu iz kasice-prasice - i onda provozam ga kroz selo, a niko ne zna da sam to ja u kabini.:nono:

Kolege, zna li neko imaju li gde na prodaju felne za gume 16.9.34 i 13.6.24. Moze i u kompletu sa gumama?

Ma platis nekog da ti poore.. Mozes onoga sto si mu vratio njivu pa je rekao da ce ipak sam da ore posto mu skupo da plati 15k oranje Kazi mu da ti je traktor trenutno u kvaru ako moze da dodje da ti poore za 5k po hektaru pa kad kaze da je to jeftino ti ga pitaj sto mu je onda 15 bilo skupo
hahahahaa dobar si,ma neka orem solo imam ja masinu.gde taj nema pojma da ore covek samo da mi usere njivu

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Nazad
Vrh