Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj je Deluxe, baš dobro sređen traktor, specjalno za G. Panonstiba, pa nek uporedi šta voli i šta ne
Ima i plavih povoljno.Claas.Najbolji uslovi za kupovinu bez .......
Package Weight:1.0kg (2.205lb.)
Package Size:1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
a ispada da je u stvari MAHINDRA?
Pozdravljam ekipu u ovom delu foruma,znacila bi mi vasa pomoc a nadam se da nisam promasio temu,naime imamo imt 560 86 god,stari tip,i cale je danas primetio da na semeringu curi voda i to dobro,a i sama pumpa ima lufta,tako da on sumnja na lezaj.Ako bi mogao neko da mi kaze da li je moguce ove delove zameniti bez skidanja pumpe i hladnjaka i da mi malo pojasni postupak rada,bio bih veoma zahvalan
Da li je noviji ili stariji tip, ovako moras rastaviti traktor da bi popravio VP. Ja sam moju odneo kod majstora, ostavio mu moju i od njega uzeo remontovanu. Za ovakvu popravku ti je dovoljno 2h.Pozdravljam ekipu u ovom delu foruma,znacila bi mi vasa pomoc a nadam se da nisam promasio temu,naime imamo imt 560 86 god,stari tip,i cale je danas primetio da na semeringu curi voda i to dobro,a i sama pumpa ima lufta,tako da on sumnja na lezaj.Ako bi mogao neko da mi kaze da li je moguce ove delove zameniti bez skidanja pumpe i hladnjaka i da mi malo pojasni postupak rada,bio bih veoma zahvalan