Slobodna diskusija o traktorima

End finali : twelf points ,CASE, CASE.

Ma to i gosin @Panonstib misli vjerovatno samo neće da kaže oće da nemožemo da spavamo .
..ali što onda zeleni Ameri kažu : "If It's Red Leave it in the Shed .." ?

panonstib Znao sam ja da ste vi teška švalerčina.:ppozdrav:

P.S. Kad pročitate post obrišite ga,da gospođa ne bi slučajno videla.:osmeh:

Može ako udete u biblioteku nekog poznatog univerziteta i tamo se nalaze razni stručni radovi vezani za razne oblasti pa tako i za traktore. Samo treba čitati.

Ništa ja ne brišem.

Demantujem. Po meni marka koja ima i traktore i kombajne je John Deere, posle nje su Deutz i Case. Fendtu prosek kvare kombajni, a Claas-u traktori.

Po Vama je možda tako, ali slabo ste upućeni u tu mehanizaciju i merila su Vam tanka jer sva merila uzimate iz Čuruga, a to je vrlo mali uzorak.

- - - - - - - - - -

Ma to i gosin @Panonstib misli vjerovatno samo neće da kaže oće da nemožemo da spavamo .
..ali što onda zeleni Ameri kažu : "If It's Red Leave it in the Shed .." ?

Ima još jedna izreka samo nije red da je napišem celu: "red is the best, f... the rest!

Bane iskreno kod nas u selu nema ni jedan class traktor i fendt kombajn,ima 1 dajc traktor i nesto malo case-a

Ne samo iz Curuga nego i iz okolnih mesta koja imaju slicne uslove kao Curug. Kada bih uzimao samo iz Curuga nebih mogao da uporedim 2 zapadne marke, jer u Curugu ima 28 John Deere traktora, a od ostalih zapadnih marki samo 3 Case-a, 1 Fendt (koji je trenutno u kvaru), 1 Deutz Fahr, 1 Massey, 3 Same, 1 Styer i to je to.

Koja je to okolina?Koliki ste prosečan uzorak uzeli, tih 28 John Deere traktora i doneli sud o kvalitetu?

Opstina Zabalj. Za celu opstinu ne znam brojno stanje ali znam da u Curugu posle IMT-a prvi je John Deere.

Baš zacelo.Nema kuće bez njega a to nešto govori.A kažu da u Turiji ima neka rado vožena marka koja se zove Džordin. :sta:

Ovaj je Deluxe, baš dobro sređen traktor, specjalno za G. Panonstiba, pa nek uporedi šta voli i šta ne

2jcyl3t.jpg

Nazad
Vrh