Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj je Deluxe, baš dobro sređen traktor, specjalno za G. Panonstiba, pa nek uporedi šta voli i šta ne
![]()
Ima i plavih povoljno.Claas.Najbolji uslovi za kupovinu bez.......
![]()
Package Weight:1.0kg (2.205lb.)
Package Size:1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
a ispada da je u stvari MAHINDRA?
Pozdravljam ekipu u ovom delu foruma,znacila bi mi vasa pomoc a nadam se da nisam promasio temu,naime imamo imt 560 86 god,stari tip,i cale je danas primetio da na semeringu curi voda i to dobro,a i sama pumpa ima lufta,tako da on sumnja na lezaj.Ako bi mogao neko da mi kaze da li je moguce ove delove zameniti bez skidanja pumpe i hladnjaka i da mi malo pojasni postupak rada,bio bih veoma zahvalan![]()
Da li je noviji ili stariji tip, ovako moras rastaviti traktor da bi popravio VP. Ja sam moju odneo kod majstora, ostavio mu moju i od njega uzeo remontovanu. Za ovakvu popravku ti je dovoljno 2h.Pozdravljam ekipu u ovom delu foruma,znacila bi mi vasa pomoc a nadam se da nisam promasio temu,naime imamo imt 560 86 god,stari tip,i cale je danas primetio da na semeringu curi voda i to dobro,a i sama pumpa ima lufta,tako da on sumnja na lezaj.Ako bi mogao neko da mi kaze da li je moguce ove delove zameniti bez skidanja pumpe i hladnjaka i da mi malo pojasni postupak rada,bio bih veoma zahvalan![]()