G
Gost 7475
Guest
MTZ-5M (ili MS) a ovo nije pravi zetor već HMT i indijci su dosta ubacivali svoje mudrolije,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Auu ovo je haoss...Imas li druze neki sajt za nalazenje stranih traktora?
Mnogo je skup za odrzavanje...Konusno tanjirasti orginal 3500evra,a kod nas ga prave za 2500...Manov motor mwm,koji je perfektan,ali diferencijal mu nije bas najbolji...pozdrav svima, odlucio sam da kupim malo veći traktor te sam na korak od toga da kupim Renault 133.14. Skoro pa smo se dogovorili sa prodavcem, lepo izgleda, probao sam ga, pa me interesuje jel ima neko iskustva s ovim traktorom, i uopšte podatak da li je pouzdan i vredi li se kupovati?
Vidi se da je nize zakačen"zetor "jest malo ali milimetri odlučuju.Isto kad onaj zzetor nadvlači 3-4 traktora a vidi se da je 560 10 -15 cm nize zakačen a sledeći imt skroz nisko a56o za prednji pufer visoko tako kad 542 krene sam sebi digne zadnji kraj itd. da ne tupim ko razumije razumije.Samo poštojem štangla i pod libelu i to da nisu u jednog gume nove sa dobrim gripom a u drugog stare 10 god pa otvrdle ko kora od slanine .Pa ko prvi trgne itd. Ima tu dosta faktora i nemojte se zamarati.
Nigdje IMT_a