Slobodna diskusija o traktorima

E to vam ne bih znao reci. Nisam iz te price. Nedavno sam gledao sitnilice na sajtu koji sam vam dao pa sam tu pronasao i motokultivatore. Inace ja vec dugo vremena imam IMT 506 koja je iz '90-ih. Radi perfektno.

Koliko me secanje sluzi. Na sajmu u NS ove godine model 7030 (65ks) je bio oko 19-20k evra. Mislim da je doplata za kabinu bila oko 1.000e.

Koliko me secanje sluzi. Na sajmu u NS ove godine model 7030 (65ks) je bio oko 19-20k evra. Mislim da je doplata za kabinu bila oko 1.000e.
Bas me zanima da li ima neko u BiH ko je zastupnik za ovog proizvodjaca? Ovo izgleda fenomenalno. Djeluje mi kao proizvodjac koji ima zavidan nivo. Vaze li subvencije za Mahindru?

pozdrav svima, odlucio sam da kupim malo veći traktor te sam na korak od toga da kupim Renault 133.14. Skoro pa smo se dogovorili sa prodavcem, lepo izgleda, probao sam ga, pa me interesuje jel ima neko iskustva s ovim traktorom, i uopšte podatak da li je pouzdan i vredi li se kupovati?

Kako ga lako odvukao belarus nemogu da verujem... Da li je belarus jaci po konjazi od ovog zetora??? Nikad nisam video ovakvog belarusa...

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh