Slobodna diskusija o traktorima

Moglo bi se reći da su po snazi u istom rangu.Ali se i dosta razlikuju,u nekim stvarima npr. u brzini u ceni u u dobnosti u hidrauliku itd.Neki je u nečemu u prednosti.

Ljudi neko je okacio link sa ponudom neke firme sa onim dodacima za aupuh sto daju zvuk kao turbina,ali nemogu da ga nadjem pa ako neko zna gde bese onaj link neka ga ponovo postavi.?

Ko proizvodi NH T3000 , Lamborghini R1 , Deutz Agrokid, Landini Mistral , Hurliman prince,? Svi mi oni lice na jedan siti model samo sa razlicitim poklopcima motora i oznakama .

Landini Mistral je proizvod Landini fabrike i osim proizvođača kabine i maske ništa ne deli sa ostalim pomenutim traktorima.

U oglasima sa podrucja 013 jos nisu odustali sa glupim forama da salju kod komsija,drugara i da navode neke druge traktore za koje ih niko nije pitao.........

gde moze da se nadje najvise ruskih traktora u vojvodini (Mtz 82)...isao bih pocetkom avgusta kod jednog dede u plocice kod kovina..kazu on ima dosta masina pa ako ne nadjem nista kod njega gde dalje da se uputim ?

Evo sta sam video na Tari ovog leta. :osmeh: Mislim da je u vlasnistvu Nacionalnog parka Tara!

p1040056z.jpg

p1040057e.jpg

p1040058a.jpg

p1040059o.jpg

p1040060k.jpg

pozdrav poljoprivrednici evi i ja kao novi član da kažem nešto o svojoj novoj mašini. radi se o traktoru tafe 42 di. prije mjesec ipo dana sam ga kupio. pa me zanima vaše mišljenje o ovom traktoru. kakav je u oranju jel se kvari i tako dalje. napominjem da je nov . 19000 km je koštao a u račun sam dao ferbuson 539. i imam 30% posticaj

hvala u naprijed na odgovoru. pozdrav

Nazad
Vrh