sinisa1979
Član
Još?Nisu tamo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Još?Nisu tamo.
Cupkanje skroz podignutih poluga znači da ima gubitaka ulja iz cilindara tj podiznog sistema.@sinisa1979 Vazduh u ulju hidraulike ne mora znaciti da ce cupkati ista.
Mislio sam na ono surovo vreme 90-tih. Teško da neko još krpi crevo vode sa unutrašnjom gumom od bicikla, montira bure od 200lit na krov jer mu traktor produvo na glavi ili je pukla glava i tako te mahinacije. Toga više nema, bar ne u velikoj meri.Није прошло...
Trenutno imam neka neodlozna poslagde su sinisa i nebojsa
Nije bas striktno pravilo al kad god može bude usoljeno dan ranije kao i ovo.baco jednu dobru saku soli odozgo ( ukoliko nije usoljeno juce)
Еј није баш тако...али ако овако настави ту смо...знаш кад сам почео да ослушкује Лежајеве као овај још може,нека га у канти с Нафтом.Купим нове наравно ал стра ме неки вата...Mislio sam na ono surovo vreme 90-tih. Teško da neko još krpi crevo vode sa unutrašnjom gumom od bicikla, montira bure od 200lit na krov jer mu traktor produvo na glavi ili je pukla glava i tako te mahinacije. Toga više nema, bar ne u velikoj meri.
Не може унутрашња гума да се раствори бензином. За то се користи жива гума за флеке.Ситно исецкана унутрашња гума, помешана са бензином са се створи као жвака, намажи на гуму па други комад унутрашње гуме као флека. Стави се стара пегла која још ради и притисне са тегом од белоруса. Баш сам неки дан пронашао један вентил од унутрашње гуме на шраф ако се којим случајем откине а да се не баца цела унутрашња гума.