miroslav k
Član
Zna li neko da li i za traktore Yto. ove sto se proizvode kod nas jer vazi subvencija 25% ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za vocnjak moj rodjak koristi IMT 539 vec 10-11godina. Svake godine bez problema proizvede 100t jabuka sa tim za sadasnje shvatanje primitivnim traktorom. Ako hoces nesto bolje svaki proizvodjac ima svoje vocarske traktore. Zamiljivo je da se svi ti proizvodjaci u toj specificnoj proizvodnji se oslanjaju na Antonio Carraro delove, tako da mislim da ti je prilicno svejedno sta ces izabrati Claas/NH/Case....
Trebalo bi min.fin da daju 25% subvencije ali se nezna da li kinez spada pod domace.Zna li neko da li i za traktore Yto. ove sto se proizvode kod nas jer vazi subvencija 25% ?
Zna li neko da li i za traktore Yto. ove sto se proizvode kod nas jer vazi subvencija 25% ?
A vazi li to i za beloruse?Trebalo bi min.fin da daju 25% subvencije ali se nezna da li kinez spada pod domace.
A vazi li to i za beloruse?Trebalo bi min.fin da daju 25% subvencije ali se nezna da li kinez spada pod domace.
A vazi li to i za ove Beloruse koji se sklapaju ko nas?Trebalo bi min.fin da daju 25% subvencije ali se nezna da li kinez spada pod domace.
bilo bi realno,e sad kolkiko tu ima nasih delova to je vec znak pitanja.jutros sam gledao direktora IMT na be92 motore uvoze ili kupuju od IMR, kompletnu transmisiju uvoze iz Indije, izgleda je je tu samo onaj lim na kabini nas.pazi trebalo bi YTO i RUS i IMT to se radi kod nas