Slobodna diskusija o traktorima

Jer moze neko prepoznati marku ovog traktora?
29mskr9.jpg

Pa sigurno neki zapadni sa pumo elektronike ,Takvo slično čudo sam video pre dve god u pitanju je bio Clas,

slazem se to je MF novije generacije. A mozda nije u pitanju elektronika mozda je vukao rolo presu.:sta:

Pa, puno je jednostavnije u kucnoj radinosti skinuti gumu dok je na traktoru, nego da gubis vrijeme na odvrtaje tocka, pa mrdanje s njim, pa ovo ono... ovako dok je na traktoru, skoro kao da je i kod vulkanizera na masini ;)

Tacno tako i ja sam jednom radio na terenu slicno, izvukli unutarnju i pravac vulkanizer.Ali tad nismo mogli odvrnuti dva srafa i moralo se tako.Nije bas lako na trktoru ali na prikolici zmaj bez problema se radi tako posto te felne se rasklapaju

Kod mene smo skidali na licu mesta zadnju unutrasnju gumu na 577 DV kada sam ga pazario i krenu sa Rimskih Sanceva prema Backom Jarku. Guma je tek tek ispustala u krugu ali kad sam krenuo sa traktorom pocela je sve vise i vise da pusta i ostadoh ja na pola puta. Dok smo to radili, traktor je bio podklocnan i radio je na leru (bez alnasera). Da smo kojim slucajem skidali ceo tocak, izgubili bi jako puno vremena.

Nazad
Vrh