sinisa1979
Član
A šipka Ms je? Mesing?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U vojvodini se taj sindrom nekad zvao "kao begečka baba".Šta dobijem? Pa rešen problem.
Da si pratio video bi sliku. Sindrom zvani, nepratitis na satuSta dobijes zavarivanjem mesinga i zeljeza bas me zanima , koji bi to metal bio , mesing je legura cinka oko 40% i bakra.
Ona kad se utopila u Dunavu kod Begeca trazili su je prema Novom Sadu i nista nisu nasliU vojvodini se taj sindrom nekad zvao "kao begečka baba".
Na koja?Ja bih suzio izbor u startu na 3 traktora
Bez da se neko uvredi, četvrti sa spiska bih eliminisao.Na koja?
Ok.A tvoj izbor od ostala tri?Bez da se neko uvredi, četvrti sa spiska bih eliminisao.
Moze neka slika kejsa? Moze u odgovarajucoj temi da ne idemo u off.Ja imam case jx60 2009.godište, nešto preko 6000 sati. Kupio ga novog.
Za 15 godina samo menjao ulje i filtere redovno, i ležaj na osovini kardana prednje vuce, koji se menja za 15 min.
Sa njim sam prezadovoljan.
Može. Biće sutra u odgovarajućoj temi.Moze neka slika kejsa? Moze u odgovarajucoj temi da ne idemo u off.