zszolika
Član
Oni imaju informacije iz prve ruke islkjucivo za Arma..ovde kod nas Tumosan uopste nije rasprostranjen tako da nemam.imformacijeMožeš li da se raspitaš šta misle o Tumosanu sa Fijatovim motorom.Stari tip kabine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oni imaju informacije iz prve ruke islkjucivo za Arma..ovde kod nas Tumosan uopste nije rasprostranjen tako da nemam.imformacijeMožeš li da se raspitaš šta misle o Tumosanu sa Fijatovim motorom.Stari tip kabine.
Tumosam ima Ivekov motor jer sam kupova neki deo za boš pumpu i odgovara od Iveko kamiona.Možeš li da se raspitaš šta misle o Tumosanu sa Fijatovim motorom.Stari tip kabine.
U to nisam siguran, jer ih nisam skoro kupovao. Ova mi je na fendtu.Trebalo bi ga rastaviti pa vidjeti . Mene zanima preporuka gdje ima dobrih , a povoljnih kolko tolko brzih spojnica , izlaza iz traktora? Onih jednoručnih ?
Ma pitam zbog kombajna ako treba nesto, u njemu je Iveco.Tražiš delove za Fiat motor od kamiona Zastava, to su ti motori a delova ima gde god hoćeš.Odgovaraju čak i od Univerzal traktora.
FPT je ogranak Iveca za proizvodnju motora pod kontrolom Fiat korporacije. Nastali su posle razlaza sa General Motors i od tada rade motore po tim imenom. NEF motor je motor koji je medju prvima izasao iz nove fabrike FPT. Sada nekako najvise prolazi N67 motor. Fiat Industrials je zamrsena firma da ne znaju ni gde je kraj ni pocetak. Sta sve oni imaju u vlasnistvu, ono je strasno.Jesi siguran ?
Jel nisu NEF(New Engine Family) motori Iveco i Cummins?
FPT Fiat Power Train za sebe.
Ne znam kako se zove radnju u Zrenjaninu je ulica Žarka Zrenjanin kod kružnogGde si uzimao delove za iveko?
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока