Toga skoro nije bilo ni u srećno vreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima da te demantujem po svim aršinima...За било који трактор који се више не производи је ризик. А тек још којима је и фабрика затворена....
Dobar je taj 3060, al naravno kad je ispravan, medjutim mnogi su imali problema sa njihovim menjacima. Po meni ko hoce jednostavan i pouzdan zapadni traktor tu su SAME, LAMBORGHINI i HURLIMANN. Modeli s pocetka 90-ih godina cista mehanika, motori vazdusari, okretni kao neki manji traktori i nisu kvarljivi, a nisu ni skupi u odnosu na MF.Pa valjda je bolje da kupim recimo Maseja 3060 za 12000e iako je stariji i za razliku do 577p od 7-8000e da mu otklonim svaki moguć kvar. Dobijem traktor koji je na svakom polju za 3 klase bolji od 577.
Послато са S42 помоћу Тапатока
Ti to voziš bez kabineMatiću, Matiću, ja sam jedan od tih što je napisao za buku... I dalje stojim pri toj tvrdnji. Čujem ptice kako cvkuću, stado ovaca za zvonom oko vrata, čobane koji se dovikuju, čobanice koje pevaju pesme, kerovi laju, avioni preleću u niskom letu...