Slobodna diskusija o traktorima

U pravu si Draško, radilo se nekad tako ali su sad druga vremena. Neće više ljudi da rade puno dana u godini već da 20-30 ha obrade za nekoliko dana, a ostalo pred tv ili računar, eventualno pred dućanom...

Sad naidjoh na oglas IMT 580 1998 godiste za 20000 evra. Daleko je on od zapadnih i po meni ne vrede ti traktori te pare, ali opet, s druge strane imaju i svojih prednosti.

Sad naidjoh na oglas IMT 580 1998 godiste za 20000 evra. Daleko je on od zapadnih i po meni ne vrede ti traktori te pare, ali opet, s druge strane imaju i svojih prednosti.
Шта ту, има за 20000евра???? Нема климу, нема реверзер,нема грејање,седиште катастрофа људи им тако налупали цене као да су од злата.

Pretpostavljam da je to model 580 P sto ce reci poslednja serija i relativno mlad traktor.
Bio sam kod coveka skoro, 577 P sa malo radnih sati prodao za 22000.
Taj traktor nikako ne vredi te pare pogotovo iz razloga sto skoro nista od delova ne pasuje od starije generacije 577.
Za starije modele zapadnih traktora takodje delovi mogu biti problem pa covek stvarno bude u dobroj dilemi pred kupovinu.

Kad sam vec u ovoj temi, kakva su vam misljenja i iskustva sa Mccormick traktorima?

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Raspitao sam se za gore pomenute zetore na oglasima trenutno. Traktori itekako ispod 20000. Kakvi su oni za delove i kakav je recimo taj 7341 prema IMT 577P?
P.S. Drago mi je da se povela lepa diskusija.
Послато са S42 помоћу Тапатока

Iako je uvrijezeno misljenje da je za imt i rakovicu npr lakse naci dijelove nego za zapadne traktore ja bi rekao da je suprotno , a tek ce biti . Niti su zastupljeni u raznim katalozima , niti radi malo sta za njih ni jedna ozbiljna firma dijelova ...

За било који трактор који се више не производи је ризик. А тек још којима је и фабрика затворена....

Imt i Imr ima u delovima koliko hoces, uvek se skrpi nesto na brzinu i za male pare da moze dalje da funkcionise.
To da nece biti novih delova ne vereujem, pravice turci i indijci jos, da je los kvalitet, naravno da jeste.

Sremac, ima tih nekih traktora kod nas isto zvucnijih imena koji se po mom misljenju malo zaobilaze mozda a dosta povoljniji od Fendt, Deutz, Steyr, JD...

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Mozda grijesim al evo npr , jel ima dijelova motora , klipovi, karike,dihtunzi , npr Getc, Kolbensmit,.., farovi da valjaju , brave vrata, hladnjak , interkuler, sta ja znam , dizne npr Bosove , Bos pumpa,....?

Nazad
Vrh