Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikakav problem ako je turbo odgovarajuci, i ako turbo ima wastegate da pritisak bude podesen na potreban (mnogi teretni/traktorski NEMAJU wg vec je turbo odabran da daje potreban pritisak pri maksimalnoj snazi motora, sto je opet ok ako je turbo odgovarajuci) .Da li postoji neko kod nas od majstora, da moze na turbo motor da doda interkuler, i podesi pumpu, tako da ima odgovarajući odnos vazduh gorivo, u cilju povećanja snage motora?
Posto takav identičan nov motor već postoji, ali zvaničnih podataka oko konkretnih razlika ne mogu pronaći. Intentican interkuler je lako poručiti, problem je pumpa
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Da, vidio sam još na par mjesta.Има још тога по војводини, и вероватно су очерупани али се не види
@Matić jel to Dozudicev plac ili ima još neki?Verujem da je tako, nisam nikada bio u Crvenki a ovde to nije slučaj, sve je na prodaju i sve ima cenu.Kupovao sam i ja tamo egzotične stvari i delove.Kada nemaš izbora vadi pare i plaćaj.
Ništa ne dobijaš samo dodavanjem interkulera.Interkuler služi da hladnijim vazduhom smanjuje temperaturu u usisu.Za nagu ti treba više goriva tj druge dizne,što za sobom povlači turbinu i još dosta stvari.Da li postoji neko kod nas od majstora, da moze na turbo motor da doda interkuler, i podesi pumpu, tako da ima odgovarajući odnos vazduh gorivo, u cilju povećanja snage motora?
Posto takav identičan nov motor već postoji, ali zvaničnih podataka oko konkretnih razlika ne mogu pronaći. Intentican interkuler je lako poručiti, problem je pumpa
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Да ли је то од Јове из Нерадина отпад?Ma jok.Ovo je čovek koji se bavi trgovinom, prodajom delova i mehanizacije.Nije nikakav otpad u pitanju.
У Црвенки је главни Ацо Латиновић са отпадима има их пар комада у једној улици, а има и других који су у истој тој улици. Велика конкуренција али цене да паднеш на задњицу. Најповољнији је био Кухта из пивница код њега је набоље било ићи поподне када већ пресиса тад је био скоро па дарежљив.Матић, да прођеш кроз пар улица у црвенки стекао би потпуно други утисак шта је то отпад.