I cena je simbolična, samo 200 evra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta je sad bilo sa Armom? Kako je radio menjac posle one opravke?Razmišljam o kupovini casse maxxuma 125. Jel ga ima neko na forumu i kakva su iskustva? Sa turcima sam se "posvadjao" i od turske mogu samo baklave da dodju u obzir.
Nije bilo problema sa menjacem. Danas bio serviser zamenio reduktor sto ukljucuje prednju vucu stradao lezaj. Ceo dan posla. Jos treba da dodje drugi dan neku gumicu da zameni na nekom delu sto podize poluge preko tastera ali mora da skida poluge i jos avasta nesto. Ma reklamacija koliko hocesSta je sad bilo sa Armom? Kako je radio menjac posle one opravke?
Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока
Uzmi NH t 6050 i ne razmisljaj. Sigurno ce biti jeftiniji od maxxuma 125,u sraf isti traktori. Ja sam uzeo novog pre 2 godine. Ima 1700 sati bez ikakve greskice. Tada je bio jeftiniji od maxxuma za 8000eNije bilo problema sa menjacem. Danas bio serviser zamenio reduktor sto ukljucuje prednju vucu stradao lezaj. Ceo dan posla. Jos treba da dodje drugi dan neku gumicu da zameni na nekom delu sto podize poluge preko tastera ali mora da skida poluge i jos avasta nesto. Ma reklamacija koliko hoces
Nije jedini, samo je poenta ko oće i ko neće da kaže pravo stanje.brate ti si ga pogodio ko prstom u puding sa traktorom
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
da na finalnu obradu u kabini .Mislis na finalnu obradu enterijera?
ja sam mislio da je to ogibljenje bacanje para.To jeste,ali placati 8000 vise za plastiku,bolje uzeti audi za te novce pa uzivati u kvalitetnom enterijeru. Ali to je moje misljenje. Jedino po meni koji god traktor da se kupuje,pod obavezno uzeti ogibljenje prednjeg mosta.
kod mene u selu prosle godine jedna Arma stigla 1104 luxNije jedini, samo je poenta ko oće i ko neće da kaže pravo stanje.