Slobodna diskusija o traktorima

Kolega nema ljutnje, treba da svako ima svoje mišljenje i nemoj da misliš da sam ja zaljubljenik u DF traktore ali je malo veća analiza u ovom trenutku prevagnula za Dajca.

Kolega nema ljutnje, treba da svako ima svoje mišljenje i nemoj da misliš da sam ja zaljubljenik u DF traktore ali je malo veća analiza u ovom trenutku prevagnula za Dajca.
Ma kakve ljutnje ja volim da cujem svacije misljenje, ali bas kad neko poredi Golfa i Mercedesa ne mogu da budem ravnodusan ;)
A i ne pratim fudbal pa imam vremena da pisem:D

Drugar, nov ispada iz kombinacije, jednostavno mi je preskup kako god da okrenem.Biće polovan po svoj prilici, možda ovih dana i rešim trgovinu.

Nije nov preskup ako ima da radi, a verujem da kod tebe ima. Jos sa frontalom, bio bi kao telehendler.

Послато са M2006C3LG помоћу Тапатока

Pozdrav, pre neki dan mi se pokidao bocni stabilizator na polugi, gde moze da se kupi, ns i okolina ?
9c8f33f8bf10ad1885d7753a1b794afd.jpg

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

Pozdrav, pre neki dan mi se pokidao bocni stabilizator na polugi, gde moze da se kupi, ns i okolina ?
9c8f33f8bf10ad1885d7753a1b794afd.jpg

Od tolilo ljudi na forumu niko nema da mi pomogne sa informacijom ?

Ја сам био у складишту за руске тракторе код најлона. Има свега унутра али мислим да је само за руске машине. Могу да напишем вибер број па им пошаљи слику па ће ти одговорити. Не знам која ти је марка трактора

Ја сам био у складишту за руске тракторе код најлона. Има свега унутра али мислим да је само за руске машине. Могу да напишем вибер број па им пошаљи слику па ће ти одговорити. Не знам која ти је марка трактора
Može broj u pp

Nazad
Vrh