Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma kakve ljutnje ja volim da cujem svacije misljenje, ali bas kad neko poredi Golfa i Mercedesa ne mogu da budem ravnodusanKolega nema ljutnje, treba da svako ima svoje mišljenje i nemoj da misliš da sam ja zaljubljenik u DF traktore ali je malo veća analiza u ovom trenutku prevagnula za Dajca.
To me jedan veliki gazda pitaoKako se ono beše zove tvoj novi traktor?
Ako ne uzmeš 125 G spremi se na čekanje od najmanje šest meseci a u praksi i više.I to što kažeš, da ne izumevam bez potrebe.Deutz mi je baš prirastao za srce i prezadovoljan sam traktorom.
Od tolilo ljudi na forumu niko nema da mi pomogne sa informacijom ?Pozdrav, pre neki dan mi se pokidao bocni stabilizator na polugi, gde moze da se kupi, ns i okolina ?
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
Može broj u ppЈа сам био у складишту за руске тракторе код најлона. Има свега унутра али мислим да је само за руске машине. Могу да напишем вибер број па им пошаљи слику па ће ти одговорити. Не знам која ти је марка трактора
Takav stabilizator imaš na Yto traktorima ,ja sam kupio za Dajca .Pozdrav, pre neki dan mi se pokidao bocni stabilizator na polugi, gde moze da se kupi, ns i okolina ?
Meni treba za sameaTakav stabilizator imaš na Yto traktorima ,ja sam kupio za Dajca .
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Gde košta, koja firma ?i kosta 12000 din
Jesi li prodao dajcaTakav stabilizator imaš na Yto traktorima ,ja sam kupio za Dajca .
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Zlatko Balog,nadji ga na facebook-u. Mislim da je covek iz Apatina,nisam siguran.Pozdrav, pre neki dan mi se pokidao bocni stabilizator na polugi, gde moze da se kupi, ns i okolina ?
Jeste, jedan dan je bio u oglasima i prodat tu u selu ,zvali ljudi opasno za jedan dan preko 20 poziva ...Jesi li prodao dajca