Taj direct drive menjač je baš simpatičan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U radu sa prednjim utovarivacem,baliranju...Kja je prednost da može stati sa kočnicom bez kvačila.
Ima tu opciju i moj DF 5125, pa ne vidim gde bi mi bilo korisno.U radu sa prednjim utovarivacem,baliranju...
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk
A ovi matorci od 15 do 20 godina, u kom su oni kvalitetu?Nebi znao da ti odgovorim, ali da napomenem Agrotron serija je odličan traktor i slobodno mogu reći da je rame uz rame JD odgovarajuće serije6.
Sa ovim ne verujem da bi se mnogo njih slozilo a ja prvi...Nebi znao da ti odgovorim, ali da napomenem Agrotron serija je odličan traktor i slobodno mogu reći da je rame uz rame JD odgovarajuće serije6.
A ovi matorci od 15 do 20 godina, u kom su oni kvalitetu?
E oni su tek kvalitet, mislim na seriju 6.A ovi matorci od 15 do 20 godina, u kom su oni kvalitetu?
Koje su to cinjenice da Dajc moze da se meri sa Jd? Ja ne kazem da je Dajc los traktor ali je sigurno par mesta ispod JDKolega svako treba da ima svoje mišljenje, ali ja se rukovodim činjenicama.
Necemo dalje... ne vredi, da ne odemo predalekoDa Agrotron više koma da u Napredku u St Pazovi imaju preko 25.000 rč bez većih intervencija.