Slobodna diskusija o traktorima

.
Samo drugo mrnr muči,koliko će se čekati na traktor,pošto ga sklapaju ,a sigurno neće imati 10 kom sklopljenih na stanju,mada će i sklapanje ići brže kasnije samo dok se uhodaju priučenici.
Mozda ti ponude opciju da ti dovezu delove kuci pa da ga sam sastavis jer ova dvojica sumljam da imaju neki veliki kapacitet....

Ajd' da stavim i ovde video koji mi je iskočio na yt, nisam imao predstavu koliko su bili veliki pogoni IMT-a...

Obzirom na globalizaciju svega i težnju za smanjenje troškova radne snage radi što konkurentnijeg i jeftinijeg proizvoda, nebi me iznenadilo da se na Aliexpresu uskoro pojave kitovi za samostalno sklapanje traktora.
Dakle, dobiješ model od zahtevanih komponenti u tri/četiri sanduka sa uputstvom za montažu(ilustrovanim), i lepo sklopiš sebi sa kumom/komšijom traktorče po želji..
Mislim, može to i sada, ali bi sam morao juriti većinu komponenti na različitim stranama..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Obzirom na globalizaciju svega i težnju za smanjenje troškova radne snage radi što konkurentnijeg i jeftinijeg proizvoda, nebi me iznenadilo da se na Aliexpresu uskoro pojave kitovi za samostalno sklapanje traktora.
Зашишкиришкио бих сам себе од среће истог момента када бих видео рекламу за то што си написао. Још када би "Гебрудер Вајс" имао лепе цене за збирни транспорт...:bravo:

Па зар већ нема то за кинеске мотокултиваторе и мини тракторе копије куботе. И како их још зову зубр? Било на бољој земљи мали трактори из русије али немају хомологацију. Комшија изнајмљује квадове кинезе узео неколико комада и добио је добру цену.

Јашта, повећа картонска кутија од две и по тоне (то за "мој" трактор од пе'сет коња са "сам асембли риквајерд") - "фри деливери". И онда те за месец дана зове поштар: "Имаш пакет. Дођи у пошту са виљушкаром". :)

Ено фабрика животари и сад. Стално имају неке реорганизације и којешта.

Ovo jos nisam video da se ovako vadi menjac kao fioka sa strane ,wow ....mislim bas je zgodno ne moras traktor cepati na pola.

И на крају ми купујемо те склопове и иду, а наш мотинс није могао да опстане.

Nazad
Vrh