Slobodna diskusija o traktorima

Nije trenutno, pop nam je u izolaciji, zakačio koronu pa ne može da očita molitvu i odradi otrcajzli kađonicom. 😁
Cvejo dolazi, kerovi su pušteni. 😂

Dimenzije 540-810 mm, zatvorene kugle 25.4 mm kat. 2, navoj 36*3 mm(takav sam hteo), marka OrgaTop a cena 8.200 rsd.CBM istih karakteristika košta 12.500 rsd pa sam uzeo ovaj jeftiniji.Za ostale kategorije se nisam raspitivao a može da se napakuje po želji kakav god ko hoće, sve je moguće.

Stigla ponova, ko je u prolazu neka svrati. 😂
Za takav poljski sam ti i rekao ali kategorija 3 , sad sam procitao cijenu 8200 dinara , auuu , ja platio mozda prije 2 godine kategoriju 3 takav u dinarima izaslo bi 4500. Ja mislio u Srbiji jeftinije nego kod nas:) A tu trokraku kontra maticu odsjeko brusilicom , samo smetala.

Grabik bio sam i ja nekada momak, više nisam. Uzeo sam ono što mi treba i cenovno odgovara, ima i jeftinijih to je tačno, takođe takvih jeftinih imam u starom gvožđu jer su završili karijeru na ne tako prijatan način po priključne mašine.Treću kategoriju ne mogu da koristim na poteznicama za drugu a da ne brusim i ne budžim budžu što neću da radim.

U redu je to ali toplink kategorije 3 ne može da uđe u poteznicu za toplink na mom traktoru jer je tesno i kugla prevelika.Takođe ne može da uđe ni u poteznicu na piramidama priključnih mašina jer je tesno dok toplink kategorije 2 ulazi na knap bez problema.Ne bih ja ništa komplikovao i brusio ako ne moram jer imam skoro nov toplink kat.3 koji mi stoji i skuplja prašinu a žao mi je da ga upropastim brušenjem i ostalim egzibicijama kako bi mogao da prođe kroz piramidu na rasipaču veštaka, sejalice za kukuruz, prskalice i ostalih priključaka gde je kačenje na 2 kategoriji.

U redu je to ali toplink kategorije 3 ne može da uđe u poteznicu za toplink na mom traktoru jer je tesno i kugla prevelika.Takođe ne može da uđe ni u poteznicu na piramidama priključnih mašina jer je tesno dok toplink kategorije 2 ulazi na knap bez problema.Ne bih ja ništa komplikovao i brusio ako ne moram jer imam skoro nov toplink kat.3 koji mi stoji i skuplja prašinu a žao mi je da ga upropastim brušenjem i ostalim egzibicijama kako bi mogao da prođe kroz piramidu na rasipaču veštaka, sejalice za kukuruz, prskalice i ostalih priključaka gde je kačenje na 2 kategoriji.
To za DF? Tamo ide glava ovakva onda. Ja sam prije dosta koristio, a i sad tu i tamo piksu, nikad problema, e sad možda baš dobra kvaliteta...
212414.jpg

Te caure moraju biti izradjene od vrlo tvrdog celika inace se desavaju problemi, jedini je problem da ne sme da se udara po njima.

Grabik bio sam i ja nekada momak, više nisam. Uzeo sam ono što mi treba i cenovno odgovara, ima i jeftinijih to je tačno, takođe takvih jeftinih imam u starom gvožđu jer su završili karijeru na ne tako prijatan način po priključne mašine.Treću kategoriju ne mogu da koristim na poteznicama za drugu a da ne brusim i ne budžim budžu što neću da radim.
Ja sam ti rekao u prvom postu da su takve toplinge prodavali(identican tvom) u prodavnicama gdje se prodaju djelovi za ursus i zetor i kategorija 3 je kostala manje od toplinga za rusa, a kategorija 2 je bila jos jeftinija a trebalo mi samo da obidjem nekoliko radnji , kad predjes 50 godina jedan dan ili dva ti neznaci nista , to vama mladjima mora biti odmah:)

Tako je, za 577 je cat.2.
Grabik nije meni bilo hitno jer sam kupovao toplink dve godine a treba se i odvojiti od silnih novaca. 😂 Držao sam u rukama toplink druge kategorije za Zetor u Rumi na vašaru dok je isti bio aktuelan i nisam ga kupio jer mi se na prvu činio slab i čudan, treća kategorija kako sam i napisao ne mEre.

Nazad
Vrh