aca74
Član
Matiću jel osveštan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne plašim se ja!Neće pas na psa.Nije trenutno, pop nam je u izolaciji, zakačio koronu pa ne može da očita molitvu i odradi otrcajzli kađonicom.
Cvejo dolazi, kerovi su pušteni.
Za takav poljski sam ti i rekao ali kategorija 3 , sad sam procitao cijenu 8200 dinara , auuu , ja platio mozda prije 2 godine kategoriju 3 takav u dinarima izaslo bi 4500. Ja mislio u Srbiji jeftinije nego kod nas A tu trokraku kontra maticu odsjeko brusilicom , samo smetala.
To za DF? Tamo ide glava ovakva onda. Ja sam prije dosta koristio, a i sad tu i tamo piksu, nikad problema, e sad možda baš dobra kvaliteta...U redu je to ali toplink kategorije 3 ne može da uđe u poteznicu za toplink na mom traktoru jer je tesno i kugla prevelika.Takođe ne može da uđe ni u poteznicu na piramidama priključnih mašina jer je tesno dok toplink kategorije 2 ulazi na knap bez problema.Ne bih ja ništa komplikovao i brusio ako ne moram jer imam skoro nov toplink kat.3 koji mi stoji i skuplja prašinu a žao mi je da ga upropastim brušenjem i ostalim egzibicijama kako bi mogao da prođe kroz piramidu na rasipaču veštaka, sejalice za kukuruz, prskalice i ostalih priključaka gde je kačenje na 2 kategoriji.
Ja sam ti rekao u prvom postu da su takve toplinge prodavali(identican tvom) u prodavnicama gdje se prodaju djelovi za ursus i zetor i kategorija 3 je kostala manje od toplinga za rusa, a kategorija 2 je bila jos jeftinija a trebalo mi samo da obidjem nekoliko radnji , kad predjes 50 godina jedan dan ili dva ti neznaci nista , to vama mladjima mora biti odmahGrabik bio sam i ja nekada momak, više nisam. Uzeo sam ono što mi treba i cenovno odgovara, ima i jeftinijih to je tačno, takođe takvih jeftinih imam u starom gvožđu jer su završili karijeru na ne tako prijatan način po priključne mašine.Treću kategoriju ne mogu da koristim na poteznicama za drugu a da ne brusim i ne budžim budžu što neću da radim.