Kako ovaj udje u traktor???,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako ovaj udje u traktor???,
Milenko, nemoj da se posvađamo...Ova bez veze mesta pišeš velikim slovom a centar civilizacije malim...Verovali ili ne, taj traktor se ne gasi.. Beška I krčedin i njihova vikend naselja, i nije se desilo da prođem kroz ta sela a da ne vidim tu šklopociju kako nosi građevinski materijal...
Mokre hilzne ako ti nesto znaci.Nazalos nije mi poznat taj motor da bih mogao da kazem neku pametnu.
Ni moj nije izbacivao, poceo je tek na 2600 sati, a nije imao termostat od kad smo ga uzeli. Glava kada je bila na ravnanju rekli su da je bila kriva, zato sam se i nadao da sam resio problem ali isto..Mokre hilzne ako ti nesto znaci.
Mozda su hilzne upustene malo nize iz nekog razloga,el imalo tragova ostecenja na starom dihtungu ? Moj isti traktor ne izbacuje a uopste nemam poklopac, doduse imam termostat.
Moja greška, često me obraćam pažnju na ispravke koje telefon pravi.. Krčedin je naravno veliko slovo..Milenko, nemoj da se posvađamo...Ova bez veze mesta pišeš velikim slovom a centar civilizacije malim...
Jel ispitana glava tj radjen hidro test ili je samo poravnjena?Ni moj nije izbacivao, poceo je tek na 2600 sati, a nije imao termostat od kad smo ga uzeli. Glava kada je bila na ravnanju rekli su da je bila kriva, zato sam se i nadao da sam resio problem ali isto..
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Ja sam zvao neku firmu što prodaju švapske rudice pa kad sam čuo cenu kupio neku jeftinu za 35 evra.Da li je neko skoro kupovao top link u kvalitetu?Treba mi za kategoriju 2 sa klasičnim zatvorenim kuglama.
Skoro kao hidraulična bila...Svakako ću sedeti sutra kada budem zvao da se raspitujem za cene.
Uzmes kategoriju 3 za ursusa 1634 ili slicni , najjeftinije , jedino vece rupe , oni reduciri ako ti smeta , relativno kratak mislim 600-650mm skroz zatvoren od oka do oka. Ima sad i jeftinih hidraulickih Turskih , ako kacis zadnji viljuskar a i za plug izmisljeno.Da li je neko skoro kupovao top link u kvalitetu?Treba mi za kategoriju 2 sa klasičnim zatvorenim kuglama.
Navodno FAD, a na njemu naljepnica Milanovac, valjda Metalac ih pravi? Ja uzeo 1-u i 2- u kat. skoro, djeluju izuzetno kvalitetno, tezi nego oni originalni iz 80-tih godina, platio ovakav 70 maraka, bas pristupacna cijena.