DraleTD
Član
И шта је био узрок избацивању толико воде?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam, to je bilo odmah posle generalne. Vratio sam majstoru traktor na reklamaciju, ono što sam video je da je pomerao pumpu, znači nešto sa paljenjem nije bilo u redu. Kad je kao popravio, traktor bi opet izbacio vodu na crevo, možda jedno pola litre i sasvim normalno dalje radio. Nisam imao živce dalje sa njim da se natežem, radi mi tako 28 godina...И шта је био узрок избацивању толико воде?
Ja sam kod nje malo skeptican zbog transmisije, i sto nije EHR, mogli su realno to da mu stave... Iiii cini mi se da je mehanicka spoljna kontrola hidraulike... Sad ce neko da mi kaze: "Ti izgleda hoces 1104 za iste pare kao 1054"skal
Arma 1054 definitivno od svih sto su u izboru ovaj po meni opravdava ulaganje cena-kvalitet.
Da li je neko skoro kupovao top link u kvalitetu?Treba mi za kategoriju 2 sa klasičnim zatvorenim kuglama.
I ja sam malo pretraživači ta transmisija na 1054 kararo je predvideo za max 85ks a oni stavili motor od 102.Ja sam kod nje malo skeptican zbog transmisije, i sto nije EHR, mogli su realno to da mu stave... Iiii cini mi se da je mehanicka spoljna kontrola hidraulike... Sad ce neko da mi kaze: "Ti izgleda hoces 1104 za iste pare kao 1054"
Sam' da uvatim flašu vina i dolazim.