Slobodna diskusija o traktorima

И шта је био узрок избацивању толико воде?
Ne znam, to je bilo odmah posle generalne. Vratio sam majstoru traktor na reklamaciju, ono što sam video je da je pomerao pumpu, znači nešto sa paljenjem nije bilo u redu. Kad je kao popravio, traktor bi opet izbacio vodu na crevo, možda jedno pola litre i sasvim normalno dalje radio. Nisam imao živce dalje sa njim da se natežem, radi mi tako 28 godina...

Isto, oko 1l uvek izbaci a ne greje nikad.. Na jednom 539 mi izbacuje oko pola litre isto tako i na dalje radi u fulu.. Neki bi rekli "to nije issue, to je feature" :ROFLMAO:

Kod mene mf 3645 izbaci vodu svaki put tako da ostane na samoj granici pocetka saca od hladnjaka kad se pogleda odozgo kroz cep . Kad sam skontao tako ostavim i nema nikakvih problema .
Izgleda da kod 558 ima isto kao i kod mf jer su rodjaci neka bezzicna regulacija nivoa vode , tzv vajrles regulation nexxt gen.

Bar sto ja znam M motor izbaci odredjenu kolicinu i tako radi bez problema.
Kod mene na traktoru i S44 izbaci samo manje.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ako napunite skroz do kraja mora da izbaci malo. Voda je najgusca pri 4*C (999,99g/L), do 99*C se rasiri za oko 4% (~958g/L). Znaci ako sipate 10l vode to je 10kg hladne. Istih tih 10kg se rasiri i zauzima 10kg/958g/L = 10,43 L zapremine zagrejano. Tih 0,43L mora negde da ode. Ako bas hocete da hladnjak bude uvek pun do vrha onda ekspanziona posuda koja ce da primi tu tecnost kad se zagreje, a kad se ohladi vakuum povlaci nazad u hladnjak.

Ja sam kod nje malo skeptican zbog transmisije, i sto nije EHR, mogli su realno to da mu stave... :confused: Iiii cini mi se da je mehanicka spoljna kontrola hidraulike... Sad ce neko da mi kaze: "Ti izgleda hoces 1104 za iste pare kao 1054" :ROFLMAO:
I ja sam malo pretraživači ta transmisija na 1054 kararo je predvideo za max 85ks a oni stavili motor od 102.

Хитно!
Ако неко зна где се налази број мотора на ИМТ 533.

Na bloku sa desne strane napred na onom ravnom delu

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Ок. Сад ћемо видети. Хвала.
Нисмо га нашли, вероватно је испод реглера.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh