Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno od camca.Ma da daj sta das ne kisne covek, estetika manje vise.Од чега је кабина?
Koji traktor?Ako moze da se jqvi neki od majstora. Traktor izbacuje vodu na visak na hladnjaku. Antifriz u sistemu penusa cim se traktor uradjen. Skinuo glavu, pregledao, poravnjao, nov dihtung glave, sklopio i opet isto, skine 2l ispod saca. Termostat nema, temperaturu ne dize preko 60 stepeni.
Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka
Nisam majstor, ali mislim da tu ne valja cep hladnjaka ne dihtuje dobro.Ako moze da se jqvi neki od majstora. Traktor izbacuje vodu na visak na hladnjaku. Antifriz u sistemu penusa cim se traktor uradjen. Skinuo glavu, pregledao, poravnjao, nov dihtung glave, sklopio i opet isto, skine 2l ispod saca. Termostat nema, temperaturu ne dize preko 60 stepeni.
Kinez jinma 454, 3 klipaKoji traktor?
Na njega i ja sumnjam mada nema novih delova da bih kupio da probam nov, mialio sam da nije jos neko ima slican problem..Nisam majstor, ali mislim da tu ne valja cep hladnjaka ne dihtuje dobro.
Nazalos nije mi poznat taj motor da bih mogao da kazem neku pametnu.Kinez jinma 454, 3 klipa
Кад си већ скинуо главу требо си проверити и хилзне да није која напукла,пробај и са обичном водом у систему да ли се исто понашаAko moze da se jqvi neki od majstora. Traktor izbacuje vodu na visak na hladnjaku. Antifriz u sistemu penusa cim se traktor uradjen. Skinuo glavu, pregledao, poravnjao, nov dihtung glave, sklopio i opet isto, skine 2l ispod saca. Termostat nema, temperaturu ne dize preko 60 stepeni.