Tacno tako ali istina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta je razlog da čekaš tih 15 sekundi nakon pucanja grejača, ja čim čujem pucanje odmah verglam i upali bez problema. Inače mi je antifriz u traktorima pa nema grejanja sa vodom. Jedina prednost da tako kažem je što su mi traktori uvek u šupama i pravo parkirani, znači motor unutra a zadnji kraj ka otvorenom delu šupe.Ja mu dam grejač čekam da pukne odbrojim još 15 cekundi i upalim
Tako oduvek palim zimi
Moji traktori se voze cele zime i nikad nisam imao problema
Imao sam nekad 533 80g njega već na -5 nisi mogao upaliti šanse nije bilo, pa sam ga zimi drzao u toploj garaži pod topla smatram nije mrznulo unutra
to su bile čarolije paljenja, šapa na plin za kuvati kotlić pod Karter, start sprej i ubijanje od verglanja i kad sastavi nema gašenja!!!!!!
Ovaj sad masej 533 pali ok
539_560 upale skoro kao i leti
Rus dobro upali ostale i ne palim zimi
A pod T 40 smo nekad ložili vatre, brener u usisnu granu, čuda muda da sastavi
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Kad posmatraš rad grejača, prvo usija spulna, onda ventil pusti naftu i to pukne, onda radi kao brener i greje sve dok ima kiseonika u usisnoj grani, znači kad pukne on je tek upalio plamen, što dalje čekam greje usisnu granu, čak i unutrašnjost cilindara kojima su otvoreni usisni ventili, tj brener gori!!Šta je razlog da čekaš tih 15 sekundi nakon pucanja grejača, ja čim čujem pucanje odmah verglam i upali bez problema. Inače mi je antifriz u traktorima pa nema grejanja sa vodom. Jedina prednost da tako kažem je što su mi traktori uvek u šupama i pravo parkirani, znači motor unutra a zadnji kraj ka otvorenom delu šupe.
Skines ono gumeno crijevo prije usisne, i gledas direktni prenos, bar na IMT.Kako proveriti dal radi grejac kako treba