Slobodna diskusija o traktorima

Probaj da nađeš JCB Fastrac. On savršeno odgovara za navedne uslove. Mislim da oni mogu da idu do 60km/h a imaju kabinu i ogibljenje kao kamioni.
Znam da postoje verzije Mercedes MB Trac koje mogu jako da idu, mislim da to važi za ove veće (MB800 i dalje) ali kod nas su dosta rijetki.

Znam da je ovaj lik imao neki manji Fastrac na prodaju, provjeri jel još tu:

Pratim nekog engleza na yt, ima ICB fastrac, ogibljenje, vazdusne kocnice, odusevio me.
Mb track su bas bas retki, na istu foru ovog ICB-e je.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ima moj komsija mb . gledao sam jcb . sve to u redu ali meni treba manji traktor . imam razbacanih njiva po ca 20km pa za sijacicu
Prskalicu i eto zmajevku po asfaltu da vuce i sumu za drva do koje je put katastrofa

Ta brzina nije za punu zmajevku, maks.20-25 km/h.Kamionka i slične prikolice mogu ali su uslov dobre kočnice.Za vozikanje sa priključnom mehanizacijom može ali opet zavisi od prometa na putevima jer džaba brzina ako ti ne možeš da voziš konstantno već moraš da usporavaš i staješ sa strane kako bi mogao da prođe kamion, autobus, automobil a ti vučeš neku široku priključnu mašinu.

Ima moj komsija mb . gledao sam jcb . sve to u redu ali meni treba manji traktor . imam razbacanih njiva po ca 20km pa za sijacicu
Prskalicu i eto zmajevku po asfaltu da vuce i sumu za drva do koje je put katastrofa
Ovo što si naveo ispunjava mtz 820 i još ako je na pumpi otvoren može i radar da te uvati :haha:, jeftin kad ga kupuješ, jeftin kad ga održava a radi posao. Moj glas ide njemu:ppozdrav:

Naravno, od svih spomenutih MTZ se svakako najbolje uklapa jer može baaaš brzo da ide uz relativno jeftino održavanje. Jedino što dere gume naprijed kao blesav u transportu i velikim brzinama ali i to se riješi, nabaviš još jedan set felgi i staviš naprijed kamionske od 20 cola (može polovno jeftino da se nadje) za sjetvu, žetvu, prskanja, obrade i transport i deri a kada su teški poslovi i prednja vuča baš treba (oranje) ona nabaciš felge sa traktorskim gumama. Na taj način sačuvaš traktorske preko ljeta i poslova kada prednja vuča nije mnogo potrebna.

jest al da je ( sad cete reci da trzim previse ) da ide brzo , nek je i 30-35 al da nije pun gas . Sta vrijedi kad ide brzo ako se dere ,odma trosi i gorivo i ulje i sve .

И још лакше се поправљају. Није чак ни потребан чекић ни алат. Само лаптоп и дијагостика.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

gledo i jedno i drugo al svugde pise da ima 6x 3 a ovaj u oglasima je 5x3 brzina pa neznam o cemu je rec kolko sam uspeo naci te serije ima i sa nekim taljanskim menjecima a i kao te starije je tesko doci do delova posto fabrika vise ne radi e sad nesto ovakvo me zanima kupiti samo se plasim da neuletim u nesto sto ako dode do popravke nema delova pami nije jasno kako ovaj u oglasima ima 5 brzina zvao coveka a on nezna

Nazad
Vrh