Sudarski Bojan
Član
Fale IMT traktori na tržištu samo tako, nisu bili konforni al su bili pouzdani i jadnostavni za održavanje, očekivao sam više komentara o deutz traktorima jer mi se baš svidjaju a niko o njima ni reč?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bas mislim obratno. Yto je po meni malo mrsavije odradjen, prednji trap, spone. Cena yta 55 ks i fotona lovola 50ks je ista. Po meni lovol ima bolju kabinu, savremeniju. Servis isto jako bitan, trgomen ima dobar servis i nisu uopste toliko skupi, a imaju sve od delova. Za Yta koliko vidim po forumu em nemaju dosta delova em su papreno skupi.Мени тај Ловол делује лошије од ЈТО можда и грешим не знам .Некако су се турски брендови наметнули као бољи избор и Махиндру бих узео у обзир а имају и леп избор тих мањих модела.
Kolko sati ima tvoj kinez za 10 godina.?Videce se kas dodje vreme turcima za opravke sta ce biti. Za 10 godina koliko vozim kineze nisam imao problem sadelovima, mada mi i nije trebalo nesto puno.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока