sinisa1979
Član
Nije da 558 ne valja, nego za približno iste pare možeš kupiti bolje napravljen traktor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pešutu skidam kapu, stvarno...Kad god kudite 558 setite se naseg kolege Pesuta i njegove masine. Otklonjene sve te zajebancije, a zadrzane prednosti i svi mu se dive
To ti kazem. Nije do 558 vec do vas sto mu nalazite mane umesto da odvojite malo vreme i novac i napravite po svom ukusu. + kad nesto sam napravis po svom meraku to nema cenu.Pešutu skidam kapu, stvarno...
Ali zapitaj se koliko to košta vremena, novaca, zajebancije... U ostalom tom istom našem Pešutu da si dao bilo koji drugi traktor da odradi isto tako, pa to bi bio avion, jel tako... Znači nije do traktora već do čoveka šta je sa njim uradio da bude takav kakav je...
Kod mene je 555-05-30 ako sam dobro video.
Nebi ga znao ni prikačiti
Možda zato
U radionickom prirucniku pise da je standardni 558.03.000 a spori 556.03.000 kod mene pise 555.03.901 na 2200 obrtaja motora nemoze da predje 22km/na sat.555-05-301
Nezz koliko je težak 560 ga u transportu i ravnom lagodno nosi i radi po ravnom.Koliko je tezak plug i koliko je klirens pluga?