Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svako svog konja hvali.Teska su vremena.Najbitnije da svi uzoru.Mislim da je to neko najrealnije mišljenje.pitanje za sve forumase...Sta mislite koji je traktor bolji orac?!Mtz 820 ili Zetor 8011 crystal?
Skoro uzeo 6045 za 6000evrazanima me koliko se krecu Zetori 6245 ? ako neko zna bio bih mu zahvalan...
Zetor definitivno iako ima mtz prednju vucu to mu neigra veliku ulogu u oranju pa cak i u nakvasenoj i mokroj zemlji bolje zetor prolazi od mtz ne znam zasto ali tako je u to sam se uverio licno..
Zetor definitivno iako ima mtz prednju vucu to mu neigra veliku ulogu u oranju pa cak i u nakvasenoj i mokroj zemlji bolje zetor prolazi od mtz ne znam zasto ali tako je u to sam se uverio licno..
Neznam za 8011 al 7011 pojede za dorucak a koliko 8011 moze biti jaci i brzi od 7011 to neznamJa sam mislio da si se licno uverio u slucaju ZETOR8011 VS IMT577DV.Ali izgleda da je bio i slucaj ZETOR8011 VS MTZ820.Jeli jel ores ti kad po suvom?