Kako to misliš da nema snage? Objasni malo detaljnije.Imam problem sa hidraulikom na IMT539....nema dovoljno snage,a ulja ima dovoljno.Da li neko možda zna šta mu je,hvala??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako to misliš da nema snage? Objasni malo detaljnije.Imam problem sa hidraulikom na IMT539....nema dovoljno snage,a ulja ima dovoljno.Da li neko možda zna šta mu je,hvala??
Kako to misliš da nema snage? Objasni malo detaljnije.
Može da digne plugove i tanjirače,ali ne dovoljno....ostanu nisko.,ne može da iskipa prikolicu
Reaguje li na desnu rucicu,ako ne onda skini poklopac sa desne strane.Tamo gdje se mjeri ulje u diferencijalu.Rucno pokreni ventil pumpe i prati dize li.
Danasnji Case i McCormick je u 95% ista masina!
Zrenjaninac nemam pojma sto se sati tice al polovnu masinu neces naci ispod 7-8 hiljada rs!
Fendta imas preko 15000rs koliko hoces.
Ipak drugacije su to malo masine od belorusa i imt, i sate prave samo tako i nemislim da je generalnu uraditi problem!
zombie_666 Case IH i McCormick pripadaju Steyru,
Nije to ni bitno u ovome o cemu se prica. Svi oni pripadaju FIJATU koji je o ovom momentu najaci na svetu u proizvodnji traktora!Pardon gospodine. Ali mislim da McCormick ne pripada Steyru nikako.
Nego ta grupa se zove ARGO. Znači Landini i McCormick su zajedno. Mislim da član gregorij ( nisam siguran više kako se zove ) on bi znao više o tome reči.
Nisam narucivao, ali sam kupovao tamo direktno, i cijene nisu kao na sajtu. To su veleprodajne, znaci plus 18 % i na to jos otprilike 10 % za toliko otprilike cijene nisu tacne, bar ono sto sam ja kupovao.Ljudi,jel neko narucivao delove od Jusel-a?Kako to ide,jel su iste cene kao i na njihovom sajtu,ili je to veleprodajna cena?
Ljudi ajde da čujem vaša mišljenja.Treba sutra da idem da prevučem zadnji deo tankera u naše brodogradilište iz hangara do mesta sklapanja udaljeno jedno 200m.Težina tog dela broda je 7.5 vagona i stoji na posebnoj prikolici koja ima 56 točkova i sama teži 2 vagona.Kažu da su i ranije to vukli traktorom i da nije ni zašlajfovao i zadimio.Naj bitnije je da traktor može da ide 0.5km/h.Ja kad sam video uplašio sam se od širine i visine.Šta vi mislite da li će to traktor povući i da li će to ići? Sutra će biti slika danas sam se ocekao kad sam video pa nisam mogao ni da uslikam
Ljudi ajde da čujem vaša mišljenja.Treba sutra da idem da prevučem zadnji deo tankera u naše brodogradilište iz hangara do mesta sklapanja udaljeno jedno 200m.Težina tog dela broda je 7.5 vagona i stoji na posebnoj prikolici koja ima 56 točkova i sama teži 2 vagona.Kažu da su i ranije to vukli traktorom i da nije ni zašlajfovao i zadimio.Naj bitnije je da traktor može da ide 0.5km/h.Ja kad sam video uplašio sam se od širine i visine.Šta vi mislite da li će to traktor povući i da li će to ići? Sutra će biti slika danas sam se ocekao kad sam video pa nisam mogao ni da uslikam