Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam spremno cjebe za SREMSKU MITROVICU a I tamo cu da uvedem inovacije na prikolicama I da budem nadzornik proizvodnje!!!Bude li problema posle oko registracije za takve prepravke?
Kod menr su svi registrovali traktore pa onda ugradjivali druge motore, ali jos uvek policija ne kontrolise to pri zaustavljanju.
Imam spremno cjebe za SREMSKU MITROVICU a I tamo cu da uvedem inovacije na prikolicama I da budem nadzornik proizvodnje!!!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Sve je stvar stelovanja pumpe, odnosno regulatora kod mene na rotacionoj je isto bilo cim mu tesko on UMRE nema dima nego umre a sad posle stelovanja kad ga preopteretis dimi chadi ko CIGLANA al ide vristi I ide jbg cuveni Bosch servis JATIC nezna ni pixke materine a ne pumpu da stelujeKomsija ima 560 sa linijskom pumpom, a drugar ima sa rotacionom.
Vozio sam i jedan i drugi.
U mom slucaju, ovaj sa rotacionom ima vise snage, ali brzo izgubi snagu na uzbrdici.
Dok ovaj sa linijskom ide 2 km uz brdo, gusi se, na auspuh crn dim kao gumu da sagoreva ali iznese do kraja.
Onaj ni u kom slucaju nece da se gusi i da vuce, ili jedno ili drugo.
Sto se tice s44 mi kad smo stavili na nas 560, pumpa je morala kod bosiste da se prebaci na "traktorski rezim" (motor je bio na tamicu 75-ici) menjani su elementi da l' je jos nesto, sad ne mogu da se setim.
Inace traktor je isao kao raketa, al' sa teretom uz brdo nikako nije mogao.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Stavis pumpu u auto I pravac IPM tamo see radi!!!Potvđujem moj sa rotacjonom ovaj sa avatara isto tako se ponaša.Po ravni ide ko lud prima gas kao benzinac a čim vidi brdo umire bez dima.Pumpa mu nije dirana nema ni puno radnih sati.Dizne su rađene dvaput.Ono što sam primjetio kod imt sa roto pumpom i 539 i 560 imaju slabo kočenje motorom nizbrdo dok klipna ništa ga ne zalafava.Mnogi majstori u mojoj okolini savjetuju nediraj pumpu dok dobro pali i traktor ima solidnu vuču.Malo je bošista da to urade kako treba da se nemora reklamirati.I Zamjenski djelovi su loš kvalite t A Majstorima spomeneš reglažu oni bi mjenjali pola pumpe.