MIŠO 272
Član
Hiljadu kilometara bolje kupiti novu ako ima IPM orginal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci nije pouzdan, a moj komsija neki dan ostavio njemu auto, vidim ima punu radionicu i cini mi se pouzdan, bas cemo videti sta ce biti.Sve je stvar stelovanja pumpe, odnosno regulatora kod mene na rotacionoj je isto bilo cim mu tesko on UMRE nema dima nego umre a sad posle stelovanja kad ga preopteretis dimi chadi ko CIGLANA al ide vristi I ide jbg cuveni Bosch servis JATIC nezna ni pixke materine a ne pumpu da steluje
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Jel radi jos njihov servis?Stavis pumpu u auto I pravac IPM tamo see radi!!!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Ide i petom samo ga dobro zaletiKakve su sanse traktoru imt 577 sa 2 prikolice od 10t pune? Ima li on snage za tako nesto,ne mora 5-tom asvaltom zadovoljavajuce bi bila i treca.
Vukao sam sa mojim 18t sa kamionkom... ide on i 5tom al nije to toKakve su sanse traktoru imt 577 sa 2 prikolice od 10t pune? Ima li on snage za tako nesto,ne mora 5-tom asvaltom zadovoljavajuce bi bila i treca.