AcA OPEL
Član
Daje ih covek za 5000 dinara, a teski su ako se ne varam 84 kg. Po meni to je neka realna cena, jedino sto bi me i postarina dosta iskostala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Вода никако, само антифризPo meni nisu bas ni povoljni, ja bih porobao vodu u gume.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
A šta je to bilo sa Zombiem , kako su ga prešli ?
Hahaha kolega, "toj sam i kazo"Вода никако, само антифриз
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока
Izbegavaj tegove u prednjim tockovima, u firmi su sipali neki ANTIFRIZ u prednje tockove na teskim traktorima i razbilo je mostove i trapove!!!!!!Imam ja ljudi i napred tegove, ali mi treba jos. Ovi mi odgovaraju za felne jer napred ako mu jos stavljam ima da mi bude okicen kao jelka. Traktor mi inace nema luftove u centralnom klinu i rukavcima tako da ne moze nista da seta.
Luka za svaki trktor tj most ili za svaku gumu postoje proporcije vazduh-antifriz. Nije to samo turi vodu i terajIzbegavaj tegove u prednjim tockovima, u firmi su sipali neki ANTIFRIZ u prednje tockove na teskim traktorima i razbilo je mostove i trapove!!!!!!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Kad je teret u tockovima razbije kolevku i rukavce a kad je na sasiji ssve mnogo duze traje, i bolje se ponasa na drumu
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока