Slobodna diskusija o traktorima

Koliko vredi kuciste suvog vazdusnog filtera od IMT 549, kao novo
zna li neko
Sve zavisi koliko bi kupac platio.JA kupio u Palanci prosle god za 1000 din kuciste kao novo sa rupama sa strane filterom isto kao nov.a,takodje kupio pre par god za kombajn kuciste od imt 577 sa filterom u solidnom stanju za 35 e.

- - - - - - - - - -

Kad pomenusmo kucista da li neko zna oznaku fitera za vazduh za Imt 577 ali u kvalitetu Man hummel,Donaldson...?

Evo oznake:

23w7ifq.jpg

Malo dijelova a velikih 600 markica

- - - - - - - - - -

Zna li neko koliko je tezak go motor od imt 533...mozda bi ga kod bosiste sastavio (glava ,karter,bos pumpa,lanac sa lancanicima) a nisam siguran dal ga mogu utovarit u auto.Danas je ubacio klipove i radilicu a kad sam mu reko da nabaci i glavu,nemoze bez razvodnika i hoce i bos pumpu da postavi.

Da, ali nije isto kad je teret na zadnjem sedištu ili u gepeku.
U svakom slučaju, taj od 533 mislim da slobodno smeš staviti u gepek.

Pa ja sam u autu i na autu nosio nodetku 4 reda komplet rastavljenu

A nosio sam vise puta cele motore
M33, M34, S44
Najteze sto sam nosio je bilo 750kg semena soje
FIJAT MAREA KARAVAN

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Ma moj audi je izdrzo i teze terete nego nevjerujem da 200 kila mozemo ubacit kroz zadnja vrata a u audija prakticno i nema gepeka...

jel to švaba kad je ZF menjač ?
Ima menjac sa kosim zubima i ima onaj veliki menjac a reduktor mu ide u ne dovrseni kukasti krst.

- - - - - - - - - -

Jesi ti s njim napravio 12000?

Jel bilo problema sa mjenjacem i hidraulikom i sto je radeno??

Kod nas 75ici sa duplom vucom dosta skocile cjene.....
Da mi smo napravili sa njim toliko sati na 8000 sati su mu radjeni trkaci u diferencijalu i na 12000 mu je radjen komplet motor radilica glave dizne pumpa novi cilindri i klipovi prebacen suvi filter na mokri znaci komplet motor odradjen.

Vidim da ima kolega iz Republike Srpske dali neko zna dali će biti podsticaja za traktore ove godine.

Moj druže oni u savjetodavnoj službi nisu do polovine 2017 znali dali će biti podsticaj za mehanizaciju.Ja sam se raspitivao pošto sam kupio prskalicu novu nisu znali i na kraju ništa.Koliko sam upućen komercjalni proizvođači imaju neki minimalni.Nekomercijalni imaju samo za gorivo i mlijeko.Ko bi to znao oni novi pravilnik izglasavaju u proljeće.

Jao kad vidim ove slike setim se detinjsta.Ford Granada 500kg vestaka u gepeku i nas 6 u kolima i to samo ide,ide...Taj auto je bio neunistiv...

Nazad
Vrh