Sudarski Bojan
Član
Jest da nije tema ali ja sam sa opel rekord 2.3 dizel vuko po detelini zupcastu branu u rano prolece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo sa Lada Nivom, vukli 4 boksa jabuka na tandem prikolici, kada smo stali da sipamo gorivo ljudi prilaze da vide to cudo. Inace auto kupljen od coveka koji je tovio svinje i vukla je prikolicu sa pomijama iz restorana svaki dan. Auto ide, imas menjac prilagodis brzinu teretu, dobra turaza da ima podmazivanje i vatra.
Kad budes vukao presu za tvrde bale 35km ili prikolici imt jednoosovinku sa farbanja kao cale Granadom onda se javiMi smo sa Lada Nivom, vukli 4 boksa jabuka na tandem prikolici, kada smo stali da sipamo gorivo ljudi prilaze da vide to cudo. Inace auto kupljen od coveka koji je tovio svinje i vukla je prikolicu sa pomijama iz restorana svaki dan. Auto ide, imas menjac prilagodis brzinu teretu, dobra turaza da ima podmazivanje i vatra.