Sve,sve ali nemaš ni jednu Rakovicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj samo da Matic predlozi nagradu.Jel dobija neku nagradu onaj ko ima rusa i rakovicu?
Dokupis još jedan.
U mome kraju ti je to rijedak primjerak, mozda 1-2 primjerka u 20 sela i 1 rus... Prije par dana sam putovao prema Brckom koliko sam zapazio kod njih je dosta zastupljena Rakovica...Sve,sve ali nemaš ni jednu Rakovicu.
Ima li neko iskustva sa goldonijevim traktorima? Tacnjne euro serija...vocarski. Neki kazu "nije vise sto je bio"...kupio ih kinez...takodje ako mozete da preporucite vocarski,potreban za odrzavanje zasada borovnice...teren je brdski,mali je prostor za manervisanje! Potreban je mali pouzdan traktor! Prskalicu da moze da nosi na tom terenu,.i tarup...to je otprilike najbitnije..hvala svima unapred!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koje pare su u pitanju?
Za te pare nov kinez 45 50ks. Moze da radi to sto tebi treba. Ili polovni uvozni moze da se nadje lepih same-hurliman-lamborghini posto je to skoro pa isti traktor. Goldoni preskup po meni a nista spektakularno sto se tice opreme..Recimo do 15 000...
Sent from my iPhone using Tapatalk