OK, ne kazem da su svi takvi ali ij je jako puno. Kad sam brenu nekidan odvezao na servis, pitaju me sto je u planu da se odradi, sve im izdiktiram i kazu: "OK, moze se rijesiti. Tko kupuje djelove?" To sam rekao da popisu sve po katalogu sto treba i da ja nabavljam u najkracem mogucem roku i s time su se slozili. Nema problema.
Kad je ovaj stari radio generalnu na 539, dogovoreno je bilo da se mjenjaju svi lezajevi u mjenjacu, da se pregleda hidraulik, ma sve da se odradi 100% osim farbanja. Rekao je da moze, dosli po traktor i on nam iznosi racun, djelove smo platili u trgovini sto je on uzimao po svom izboru i ajde... Ukupno nekih 2000€ cifra... kad ga pitam zasto volan ima opet dosta lufta, kaze: "zamjenio sam samo jedan segment unutra, skupo je da se mjenjaju obadva..." rukavce je navario valjda naj meksom elektrodom koju je imao i obradio ih brusilicom umjesto da je nazvao i rekao da ih odnesem kod majstora da to odradi propisno. Trebalo je par tjedana malciranja i vozikanja da desni tocak krene "plesati". Pikse u rukavcima se pojele zbog "fine obrade rukavaca" i tako... I da; kad sam pitao u kakvim su stanju bili stari lezajevi u mjenjacu, odgovorio je: "Ma, nisam ih ni mjejao, sve je to dobro, nemam ja vremena to rastavljat..."
Takve me stvari zivciraju kad covjek izgubi volju za poslom i radi polovicno a ljuti se kad mu nesto ne dovezes da ti uradi...