MONTOYA
Član
533,539,540,542,549,558 svi oni imaju 720 obrtaja kardana pri 2000 motora tj. 540 na 1500
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa da 1500o/min motora tacno 540o/min vretena.ipak cu 577 da prebacim na 1000o/min!MONTOYA je napisao(la):kako drugačije
koliko ja znam na svakom od pomenutih modela je na satu okvirno oko 1500 obrtaja motora označeno 540 obrtaja priključnog vratila
Nepada mi na pamet.Ja nizasta nisam garantovao, da jestao uz put, nema problema.Ali da dodje kod njega u avliju i onda se raspadne tu vec mnogo faktora moze da uticezorancile je napisao(la):Razumem ja šta ti kažeš, ali mislim da bi najbolje bilo da se to popravi. Odvedi ti tvog majstora da vidi šta se desilo.
BELIT577 je napisao(la):e pa ovako sasa,ti si njemu to prodao u vidjenom stanju bez ikakve garancije na traktor ako sam te dobro razumeo?ako je tako nemoze on od tebe da potrazuje nikakvu naknadu za kvar nastao posle preuzimanja robe,a zakon koji spominju o zastiti potrosaca jos niko ne primenjuje!
sasa22 je napisao(la):ujednoj stavki ugovora pise:
-kupac kupuje vozilo po vidjenju u nadjenom stanju.
miroslav k je napisao(la):@zombie_666
nije skupo ako ima ko da ti donese, mislim da su te kuke 1 kategorija, ne mogu na rusa i jaceg IMT