putin
Član
http://www.traktorpool.de/hr/details/Traktoren/Fiat-F110/2654485/ Овако нешто....1025 мтз је све само није окретан.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj traktor nema ni 2000 rs.. Ali se kolega sjeca kad je odvezao traktor da je tu bio jos jedan rastavljen isti traktor.. Taj majstor mu je napakovao mjenjac, a njegov skinuo i ostavio sebi.. Zvao je on njega i sve mu rekao, znas da si ti jedini kojije radio servise i rasklapao traktor.. Ovaj kaze da mu nije to on uradio.. Mislim da su mu momci iz NS rekli oko 3500-4000 Eura za nov mjenjac i da naprave prvu vucu, i drugi konusno-tanjirasti par.. Sad ce vidjeti da li ce uzimati novo kuciste i nove zupcanike koji su navareni, ili komplet nov mjenjac..
Kako nisam pitao na forumu da li je neko video u radu m108, ovako sam se dvoumio, i Ipak se odlučio za manji, jer sam bio skeptičan dal će imati snage. Ovako bi mogao vući sve priljucne mašine koje imam, no nema veze.Nije tamo lako zemljište.4 brazde vuku traktori od 150 konja pa na gore a ovo mi nema logike ali ide lepo.