Slobodna diskusija o traktorima

Bojceticu, po meni, najmanji su problem servisi, barem ti redovni, placaces dok traje garancija, i posle sve sam raditi. Bolje gledaj na to koji se manje kvare, i koji tebi najviše odg.

Kod vas možda može lepo da radi sa 3 brazde, kod nas 2 brazde i onda da radi normalno... Nije svuda ista zemlja tako da je to "može lepo da vuče" diskutabilno...

Ček, Kinez 80-90 moze da vuče plug 3x35, a kubota 108 ne bi mogla? Nemoj za*ebavat'.

Sve je to do tipa zemljišta, nego mi smo komšije, jedan potez zemlje nam je sličan, pa zato sam i postavio pitanje.

Moja preporuka za Dragana, kad planira polovno, mislim da je pravi izbor JD. Nije mali potrošač u lakšim radovima, ali su i dokazane masine.
Toliko od mene.

Kod nas ima jedan Dzondir u kombinatu,valda je 75ks vozio ga sad pre neki dan moj drug nakuco 28,000 sati,dvaput okreno brojcanik,za neverovati fazon je sto i dalje ide ko lud i dobro izgleda.Da se proda u 8000 sati glat.

Al je zivnula tema :D :D :D recimo do 15 000 eura od 95 do 2002 . Sto mladji to bolje, mada bitno je stanje , godiste manje vise.

Pa uvek se pojavi neki kontras pa ja da budem prvi...Salim se naravno...Neki MF bi bio dobar jer je dosta okretan i funkcijonalan e sad dobar traktor sa tom konjazom i sa tim godistem tesko da moze da bude te pare...

Ako godiste toliko nije bitno. Ja bih isao na Fendt a 309, Deutz a Agrostar 4.61,4.71. A ne treba zaboraviti John deere 6400.

Nazad
Vrh