galicije83
Član
Надам се да има довољно места на овом левом блатобрану за овај трокут (он је могао бити нешто мањих димензија за тракторе),
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam u kojoj temi da se obratim pa sam resio da napisem ovde. Drugar ima da proda original perkinskov motor 6ak od 105ks sa 250 radnih sati pa ga interesuje koliko bi mogao da dobije za njega?
Ne znam u kojoj temi da se obratim pa sam resio da napisem ovde. Drugar ima da proda original perkinskov motor 6ak od 105ks sa 250 radnih sati pa ga interesuje koliko bi mogao da dobije za njega?
Potpuno se slažem .Ma lopovi samo gledaju na čemu da otkinu od jadnog naroda i da izmisle kazne treba ovu bandu naraniti!!!!
Ja sam jednu jesen radio sa kamionskom PVP i morao sam je zameniti traktorskom jer se nije mogla prilagoditi traktorskom rezimu rada.Kod mene se radi o motoru BF6L913 a ugradio sam ga umesto BF6L912.Neke pumpe se mogu urezimiti a neke ne,zavisi od tipa regulatora.pozdrav. trenutno stavljamo kamionski motor u traktor. i sad ja neznam kako sa pumpom visokog pritiska (PVP)? neki majstori mi kažu da obavezno ostavljam svoju staru pumpu, a neki kazu da ostavim onu koja je dosla sa kamionskim motorom? i kako onda na kraju?
To za radilicu da nije balansirana taj majstor je lupio a i kamionski motor ima veci broj obrtaja od traktora tako da bi vise vibriralo na vise obrtaja.Ako menjas karter videces i sam na radilici dali je negde olaksavana.aha. kod mene je stara bosch a ova sto dolazi sa motorom je lukas CAV, ko zna da li ce se i ona moci prilagoditi! kod mene su oba motora fiat, stari je oznake 8045.06, a ovaj kamionski je 8040.02
a kako za radilicu? majstori mi kazu da kad se kamionski motor stavlja u traktor da radilica mora ici na balansiranje jer ona iz kamiona nije balansirana, inace sve vibrira i nemoze tako ici?
aha. kod mene je stara bosch a ova sto dolazi sa motorom je lukas CAV, ko zna da li ce se i ona moci prilagoditi! kod mene su oba motora fiat, stari je oznake 8045.06, a ovaj kamionski je 8040.02
a kako za radilicu? majstori mi kazu da kad se kamionski motor stavlja u traktor da radilica mora ici na balansiranje jer ona iz kamiona nije balansirana, inace sve vibrira i nemoze tako ici?