Milos M.
Član
A jesil razmisljao o malo jacem traktoru,imt 577dv ili belarus 820 ili 82.1? Sad je veca investicija zbog prikljucaka koje treba nabaviti uz njega,ali dugorocno je isplativije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mtz 552 ti je isti traktor kao i mtz 82. Isti su im i motori, kubikaza tj precnik klipa itd. Razlika je u kolicini goriva na pumpi (nisam siguran za menjac)pitanje sledece za vase misljenje koje uvazavam za sve...moje gazdinstvo poseduje dva traktora a imam potrebe za duplakom do 50ks za teze poslove neznam zasta da se odlucim Foton 504,Yto 454,imt 549dw.imt 550.1dw.mtz 552,ili polovan imt 565dw ili sta vec mi vi predlazete
Konkretno, radilica na 82 ima tegove, klipovi su drugačiji, 552 radi na manje obrtaja i glava je drugačija. Nešto između 52 i 82. I da! Mislim da nema reduktor pri menjaču kao na 82. Po meni, bolje je uzeti stari 82 jer za manje para dobijaš snažniji traktor. U slučaju 552 koji je skuplji, plaćaš slabiji traktor a tom razlikom u ceni faktički plaćaš kabinu koja ti u startu izbije oko 1000 do 2000 e.Mtz 552 ti je isti traktor kao i mtz 82. Isti su im i motori, kubikaza tj precnik klipa itd. Razlika je u kolicini goriva na pumpi (nisam siguran za menjac)
IMT 549 je odlican traktor. Ima lep ajnslag (jedino ga i prednja vuca zeza po tom pitanju), ima petostepeni menjac, brz je dosta tj ide i do 40km/h, 3 klipa od Rakovice 65, jako je mali potrosac, ne seni tako lako, hidraulik je odlican.necu da zurim razmislicu.....kako banka kaze mada za sad mi je imt 549dw pri srcu jer imam imanje usitnjeno a razbacano nemam potrebe za Alom od traktora...koje srce naftu
7245 mi je san, ali je cena dosta jaka. E sada, 7011 i 7045 je jeftiniji i jako slican taktor kao i 7245. Imaj to na umu tj mozda nema potrebe da dajes dodatne 2-3 hiljade evra nizasta. Ali traktor je zmaj. To mi je zelja, a i na to pucam. Mada, meni dupla vuca nije potrebna.kolko para je bio imt 549,mene kolega iz Gruzanskog kraja nagovara na Zetora 7245.kaze da je to najuskladjeniji traktor koji postoji....Mare imanja imam od Velikih pcelica pa do Drackih polja.tresnjevaka...brine me sto mi je sve razbacano i usitnjeno
jel netko moze objasnit sta se to dogadja u vec dotrajalom dizelskom motoru, koji je vec za generalku, zasto nemoze upalit kad je vruć? majstori koji se u to razumiju kazu da je to najbolji znak da je masina za generalku, ali svi nest nepovezano pricaju i neznaju zbog cega tocno! OK, materijal unutra kad se zagrije siri se: i klipovi i karike itd.. al jel nebi onda trebala kompresija biti bolja?
da li se susretao itko sa takvim slucajevima? ja sam to vidio na dva traktora.
znaci 100% je zbog neceg unutra, nije niti zbog anlasera niti zbog PVP
7245 mi je san, ali je cena dosta jaka. E sada, 7011 i 7045 je jeftiniji i jako slican taktor kao i 7245. Imaj to na umu tj mozda nema potrebe da dajes dodatne 2-3 hiljade evra nizasta. Ali traktor je zmaj. To mi je zelja, a i na to pucam. Mada, meni dupla vuca nije potrebna.