mindjušar
Član
Mikron Sirig
- - - - - - - - - -
Kosa,heder je malčice veći
- - - - - - - - - -
Jel 4.25m heder?
Kosa,heder je malčice veći
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel 4.25m heder?
Sa povecanim bunkerom?Jel masina iz skorog uvoza kod tebe direktno ili si ga kupio kod nas od nekog?1177H4![]()
Imam jedno pitanje dali je neko imao na kombajnu da je počeo tresati kao da dobio groznicu. Svi ležajevi dobri nemaju lufta ni ne greju se. To se desilo odjednom ugasio vršilicu kod jedne njive kad sam uključio kod druge krenuo da se trese nije jako jako sitno trese kao kad telefon vibrira i čuje se u kabini a spolja se ne čuje ništa radi zvuk isti kao i ranije. I remeni su dobri nisu istrošeni ni ispucani. Reč je o TX 34 gde tražiti da ne bi rasklapali sve redom?
Prekontrolisi prvo nozeve na secki i lezajeve na istoj...moze biti milion stvari...
Pregledaj vetar
Kod mene je slična situacija bila biter limovi se ishabali i pocepali.Bilo je sve ok odjednom se desilo dobio vibracije ništa se spolja nije čulo vec se u kabini čuje i oseti vibracija.Imam jedno pitanje dali je neko imao na kombajnu da je počeo tresati kao da dobio groznicu. Svi ležajevi dobri nemaju lufta ni ne greju se. To se desilo odjednom ugasio vršilicu kod jedne njive kad sam uključio kod druge krenuo da se trese nije jako jako sitno trese kao kad telefon vibrira i čuje se u kabini a spolja se ne čuje ništa radi zvuk isti kao i ranije. I remeni su dobri nisu istrošeni ni ispucani. Reč je o TX 34 gde tražiti da ne bi rasklapali sve redom?
Osovine su u balansu jer pre nije uopšte tresao kombajn kad je uključena vršilica.