Slobodna diskusija o žitnim kombajnima

Da, nije..... Čovjek je dosta korektan, traži pola para odmah, kad doveze stol, a pola kad bude isplata repice..... Mislim da bolje nemože.....

A i kukuruznu sam našao, čovjek traži 2500€ za heder, sita, lančanike, korpu, bline..... Sve za m770..... Nije ni malo, nije ni puno..... Traže obično za to sve kod nas 3000-3500€......dosta su skupi ti troredni
djuro djakovic M770 fabricki ima dvoredni kukuruzni heder..troredni djurin ne postoji.bio je do nedavno u Kovacici,fabricki sve,

Jbg ja sam platio toliko, za manje nije bilo

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Нађе се и за мање,то је по мени превише за тај комбајн искрено.Има један на половниаутомобили у Ло,знаш ли шта о њему.Видим да човјек има још пар комада у гаражи,и чини ми се ДФ.
Iskreno znam coveka, kombajn ne.
Ne mogu ti puno pomoci inace ceo zivot tera samo Zmaja, i znam da dobro odrzava.

Нема другог избора за други комбајн за мање парцеле.Тај или клаас 48.ДФ 4040 је прескуп,а искрено и не знам шта би друго да је тих габарита.Имаш неки предлог?

Човјек који је купио тог малог ЂЂ новог ми је рекао да не помшљам на то ни случајно,иначе домаћин који је радио доста земље,сад је син то све разјебао.Држао га годину две,гомилу проблема и реши га и оде купи нову 142.Јбг водим се тиме да је имао проблема кад је нов био,какав је сад.Знам да има проблеме са редукторима,пуцају,после секс направити,не свиђа ми се позиција мотора,мало брдо мораш да пазиш,иначе хоп.Знам да је један преврнут на економији на писти,ал добро наш човјек би и гивит разјебао,тако да то приписујем шоферу.Тако да је због свега тога змај у предности.Само што има баш јаку цијену за оно за шта он мени треба.https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/claas-maehdrescher-dominator-48/1356732861-276-6171
У истом је рангу са овим цјеновно ал нису ни близу квалитету.

Radim sa 135 evo vec 7-8god, prve tri god smo radili uslugu, mnogo smo sati napravili za tri sezone.
Kad sam ga kupio imao je 900rh.
Iskren da budem nisam nesto posebno zadovoljan, mnogo glupih resenja i decijih bolesti...
Neverovatno je kakva glupost moze da zeza.
Ispod motora one tanke vinkle pucaju uredno, skoro sve sam izmenjao i jos smo ubacivali neke nanovo da dodatno pojacamo tu konstrukciju.
Da ne duzim bez veze, nije masina koju bih preporucio!!
Ljubitelj sam Deutz Fahr mehanizacije!

Poslednja izmena:
Po meni pravi stroj, ako je dobar..... Pogotovo motor v8....
Kod nas ima za njega djelova kakvih hoćeš....

Не би то,већ је то проблем за дијелове и сл.Мислиш да је мали ЂЂ бољи од 135?
Deutz Fahr 1080 i cao, i samo pjevaj. Kupis ga gore, dovezes i miran si dugo godina..
Moze i Dominator 58-68, ali su oni dosta dosta skuplji a ucinak isti..

Nazad
Vrh